2022-08-12 14:59:03

UEFA's årets træner: Pep, Klopp eller Ancelotti?

UEFA har nomineret årets træner for den forgange sæson, og her er valgmulighederne enten Pep Guardiola, Jürgen Klopp eller Carlo Ancelotti. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

UEFA har netop præsenteret de nominerede til at modtage prisen som 'Årets træner' for 2021/2022-sæsonen, og her er navnene nok ikke så overraskende. 

Således er de tre navne Pep Guardiola, Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti. 

De nominerede er blevet fundet blandt seks udvalgte kandidater af en teknisk gruppe i UEFA, hvorefter top tre blev stemt ind af en samling af klubberne, der deltog i de tre europæiske turneringer samt en gruppe journalister. 

Manchester City-træneren bragte sit hold til en semifinale i Champions League og millimeter fra en finale mod Liverpool, men måtte i de døende minutter se sig slået ud af Real Madrid. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -UEFA's årets træner: Pep, Klopp eller Ancelotti?
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool-manageren lykkedes med at kvalificere sit mandskab til tre ud af tre finaler i fjor, da Champions League-finalen blev nået, men modsat finalerne i England måtte Klopp i finalen strække våben mod Real. 

Og slutteligt vandt Real-træneren Champions League efter flere dramatiske comebacks undervejs og til sidst en finalesejr over Liverpool med 1-0. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

De øvrige trænere der var i spil til den personlige pris var Eintracht Frankfurts Oliver Glasner, Villarreals Unai Emery og Romas Jose Mourinho. 

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce