2021-06-07 16:40:02

Uforstående VB'er: Har interesse fra Danmark

Diego Montiel ærgrer sig over, at han ikke har fået nogen forklaring på den begrænsede spilletid. Svenskeren regner med at forlade Vejle, men er åben for at blive i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med 11 kasser og otte assists var Diego Montiel en væsentlig del af Vejles oprykning til 3F Superligaen, men i landets bedste række sad offensivspilleren mest på bænken i denne sæson.

381 minutter blev det til i grundspillet, mens Montiel slet ikke var udtaget til truppen i løbet af nedrykningsspillet.

Den 26-årige svensker ærgrer sig over de få spilleminutter - især fordi han ikke fik nogen forklaring fra Constantin Galca.

- Sidste sæson var rigtig god, men i år har jeg ikke spillet så meget. Jeg synes egentlig, jeg har gjort det fint, når jeg har fået chancen, men det var bare ikke så ofte, jeg fik det. Sådan er det nogle gange, siger Diego Montiel til bold.dk og fortsætter:

- Efter sidste sæson havde jeg absolut forventet mig mere og måske at få en forklaring på, hvorfor jeg ikke spillede. Men jeg fik ingenting, og jeg synes, det er mærkeligt, efter hvad jeg har gjort for klubben.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Uforstående VB'er: Har interesse fra Danmark
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Jeg fik ingen forklaring eller noget, og i visse kampe var jeg endda slet ikke i truppen. Jeg synes, det er mærkeligt. Hvis der er spillere, man ikke kan lide eller ikke vil bruge, er det jo bare at sige det. Der er ingen hard feeling, for sådan er fodbold af og til, men jeg synes, det var underligt, at jeg ikke har fået nogen forklaring.

- Der var interesse for mig sidste sommer, men de ville jo ikke slippe mig, så jeg tænkte da, at de ville bruge mig, når jeg blev i klubben, men sådan blev det ikke. Det har været en mærkelig sæson, opsummerer Montiel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kan blive i Danmark trods forventet VB-exit

Diego Montiel har kontraktudløb i Vejle denne sommer, og han regner umiddelbart ikke med, at den bliver forlænget.

- Jeg tror, at vi går hver til sit. Det kommer også an på, hvem der overtager i klubben, men som det ser ud nu, forlænger jeg nok ikke.

- Vi snakkede lidt med den nye sportschef om at blive, men det afhænger af, hvem træneren bliver, og jeg tror stadig, det er uvist. Lige nu fokuserer jeg bare på at holde lidt ferie, og så må vi se, hvilke tilbud jeg har.

- Jeg vil helst blive udenlands, men jeg lukker ingen døre. Jeg må se, hvad der dukker op og tage den derfra, siger Montiel.

Ville det være interessant at blive i Danmark?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ja absolut. Jeg kan gode lide Danmark og har haft det rigtig godt der i de sidste to år, så jeg er åben for at blive i Danmark.

- Jeg ved, at der findes lidt interesse fra Danmark og andre steder, men jeg kan ikke komme så meget ind på det. Jeg har noget at tænke over denne sommer, siger Montiel.

Var der også danske klubber på banen for et år siden?

- Uden at sige for meget ved jeg, at der var Superliga-klubber, der var interesserede. Jeg kan ikke sige så meget om, hvordan det er nu, men der er i hvert fald interesse, og så må vi se, siger Diego Montiel til bold.dk.

Vejle hentede Diego Montiel på en fri transfer fra belgiske Beerschot i 2019. I alt står han noteret for 49 kampe i den røde trøje.

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0