2023-01-25 15:30:02

Ung angriber er taget fra Randers til Hobro: Har allerede belønnet sig

Sebastian Beraque Rasmussen har valgt at skifte fra Randers til Hobro IK, da han gerne bryde igennem på klubbens førstehold. Der var for lang vej til førsteholdet i Randers, siger han til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 17. runde

lørdag 11. feb

HIL

vs

HOB

I 2021 tog unge Sebastian Beraque Rasmussen fra AGF til Randers. 

Han håbede på det store gennembrud hos kronjyderne, men angriberen måtte nøjes med kampe for Randers' Jyllandsserie-holdet også kaldet Randers Frejas førstehold.

Derfor har 20-årige Rasmussen valgt at søge nye græsgange, og han skal fremover tørne ud for Hobro IK. 

Angriberen siger til bold.dk, at han er en del af klubbens U23-hold, men han har fået lov til at træne med NordicBet Liga-mandskabet.  

- Der er et lidt kortere spring fra Hobros U23-hold til 1. divisionstruppen end fra Jyllandsserie-truppen til Superliga-truppen i Randers. 

- Det er noget sværere at gå fra Jyllandsserien og direkte til Superligaen. Det har allerede belønnet sig nu, at jeg har fået lov til at træne med på et højere niveau, siger Sebastian Beraque Rasmussen til bold.dk og tilføjer, at han har fået bygge noget fysik på. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Hobro -Ung angriber er taget fra Randers til Hobro: Har allerede belønnet sig
Foto: Privat

Rasmussen er glad for sin nye tilværelse i Hobro, hvor han har trænet godt med U23-holdet. Angriberen vil forsøge at gøre sig så godt bemærket, så Hobro vil skrive en førsteholdskontrakt med ham. 

- Jeg håber, at det kan lade sig gøre. Hvis det ikke skal være nu, så kan det måske blive til sommer. Jeg er også lige kommet til klubben, så jeg kan godt forstå, at de vil se mig an, siger den unge angriber til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sebastian Beraque Rasmussen blev i efteråret noteret for fire mål i otte kampe for Randers’ Jyllandsserie-hold i efteråret.

Hobros U23-hold spiller også i Jyllandsserien 1.  

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 17. runde

lørdag 11. feb

HIL

vs

HOB

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0