England -Ung Everton-dansker: Fantastisk stemning her
2020-10-14 16:41:02
Foto: Sebastian Kristensens familie

Ung Everton-dansker: Fantastisk stemning her

Den 17-årige danske Everton-forsvarer Sebastian Kristensen beretter om en forrygende stemining i Everton, hvor man er nummer et i både Premier League og i U18-holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Everton hentede i begyndelsen af 2020 den 17-årige Lyngby-forsvarer Sebastian Kristensen, og her har han allerede byttet ungdomskontrakten ud med en professionel aftale.

Denne sommer har han fulgt førsteholdet gennemgå en stor omvæltning på spillerfronten, og man er kommet flyvende fra start i Premier League – det samme er Kristensens U18-hold, hvorfor stemningen i Everton er forrygende.

Det siger han til Lyngbys hjemmeside.

- Der er helt fantastisk stemning i klubben, og det smitter af. Vi ligger nummer ét på begge hold, så der er en fed optimisme. Det er rigtigt fedt at være en del af, så selvom jeg har været småskadet her i starten af sæsonen, har man stadig en god tro på tingene, siger han.

I Lyngby har han nydt godt af førsteholdsspilleren Jonas Lössl's gode råd.

- Da jeg ankom til klubben, kom han med nogle gode råd omkring klubkulturen og menneskerne i klubben. Det hjælper kun mig til at blive bedre. Jeg havde en fantastisk tid i Lyngby, som udviklede mig meget både som fodboldspiller og menneske, men i Everton skal jeg stå mere på egne ben, så jeg kan blive endnu bedre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kristensen har kontrakt til 2022 med Everton.


Foto: Sebastian Kristensens familie

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce