2021-11-17 10:53:01

Ung FCN'er udfordres på Palæstinas U20-hold

FC Nordsjællands 18-årige stopper Josef Elsubaihi er for tiden afsted med Palæstinas U20-landshold, hvor han skal deltage i de vestasiatiske mesterskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Nordsjælland råder på deres U19-hold over Josef Elsubaihi, der er en 18-årig midterforsvarer. 

Han har tidligere optrådt for det danske U16-landshold to gange i 2018, men har ikke siden da fået landskampe for Danmark. 

Danmark er dog ikke det eneste land, som den unge stopper kan spille for. 

For tiden er han nemlig afsted med Palæstinas U20-landshold, hvor han har fået spilletid i begge testkampe mod henholdsvis Jordan og Qatar. 

I den første kamp kom han ind ved stillingen 0-1 efter 70 minutter og var dermed med til at sikre et 1-1-resultat. I kamp to bar han anførerbindet, da det blev 0-0 mod Qatar. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Ung FCN'er udfordres på Palæstinas U20-hold
Foto: Privatfoto

Nu venter det vestasiatiske mesterskab (WAFF), der spilles i Irak mod modstandere som blandt andet De Forenede Arabiske Emirater, Qatar, Bahrain, Saudi Arabien, Jordan og Irak. 

- Jeg er glad for at få lov til at spille WAFF Championship, hvor mit forsvarsspil kan efterprøves i nye sammenhænge. De angribere, jeg generelt er oppe imod, er meget tekniske, målfarlige og hurtige på fødderne, så det handler om at være et skridt foran hele tiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har haft brug for min fysik, hurtighed og teknik for at kunne holde et stærkt offensivt hold som Jordan på måtten. Nu er mit fokus rettet mod turneringen, hvor vi skal møde Bahrain på fredag, fortæller Josef Elsubaihi til bold.dk. 

Oprindeligt var er udtaget 30 mand til truppen, men den er nu barberet ned 23 mand til turneringen, der spilles fra den 20. til den 29. november. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0