2022-04-22 11:05:36

Uvis fremtid for Salah: Det bliver meget trist

Mohamed Salah ved fortsat ikke, om han kommer til at forlænge med Liverpool. Han slår dog fast, at hvis det ender med en afsked, at det så ville blive meget trist.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 34. runde

FT

LIV

2 - 0

EVE

22 mål og 12 assists i Premier League. Mohamed Salah har vanen tro været i hopla i den bedste engelske række, hvor han har været en stor profil for Liverpool.

Det er dog ikke kun Salahs præstationer, som har været et samtaleemne i den seneste tid, da Liverpool-stjernens kontrakt også har været et emne, da den endnu ikke er blevet forlænget.

Den udløber til næste sommer, og Salah har tidligere udtalt, at det er en følsom situation, og derfor vil han helst ikke tale om en mulig forlængelse.

Salah har dog alligevel igen valgt at tage bladet fra munden i et interview med FourFourTwo.

- Jeg ved ikke, om jeg bliver, jeg har et år tilbage. Jeg tror, at fansene ved, hvad jeg vil have, men hvad angår kontrakten, handler det ikke kun om penge. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Uvis fremtid for Salah: Det bliver meget trist
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

- Så jeg ved det ikke, og jeg kan ikke fortælle noget. Jeg har et år tilbage, og fansene ved, hvad jeg vil have.

Salah bliver i samme interview også spurgt indtil, hvordan han ville have det, hvis han en dag skal forlade Anfield og Liverpool.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- At spille i den atmosfære og altid se fansene bag mig. Jeg har bannere på stadion, og de synger altid min sang. Så det bliver et meget trist øjeblik.

- Denne klub betyder meget for mig. Jeg har nydt min fodbold her mere end andre steder, jeg har givet klubben alt, og det har alle set, lyder det fra Mohamed Salah.

Siden Mohamed Salah kom til Liverpool tilbage i 2017 har han i alt spillet 245 kampe, hvor det er blevet til 155 mål og 59 assists.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 34. runde

FT

LIV

2 - 0

EVE

48 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce