2022-09-12 15:08:33

Vallys lukker i om møde med Alpha: Kigger fremad

Nicolai Vallys vil ikke kommentere på det møde, som han har deltaget i med nogle af Brøndbys stemningsskabende fans. Han kigger i stedet fremad.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 9. runde

FT

BIF

2 - 2

RAN

1'
1 0
Ohi Anthony Omoijuanfo
Mål
45'
1 1
Hugo Andersson
Mål
83'
2 1
Nicolai Vallys
Mål
90'
2 2
Björn Kopplin
Mål

Hadbeskeder fra egne fans og manglende spillersang i Horsens.

Nicolai Vallys har haft en turbulent start i Brøndby IF, hvor der er blevet afholdt et møde med deltagelse af Vallys, repræsentanter fra Brøndbys ledelse og anførergruppe samt fangrupperingen Alpha.

Sidstnævnte kom inden søndagens kamp mod Randers med en udmelding om den store debat, der opstod, efter Vallys ikke blev hyldet med en spillersang til sin debut i AC Horsens.

- Gennem tiden har flere spillere med tilknytning til vores rivaler skiftet til vores klub, og det har altid skabt reaktioner i begge lejre. For os i Alpha er det naturligt, at disse spillere ikke fra start kan forvente samme accept som andre, hvorfor vi – ligesom med tidligere tilfælde – har valgt ikke at være initiativtagere for en spillersang til Nicolai Vallys.

- Det er en individuel grænse for, hvornår en spiller bør modtage denne personlige hyldest. Vi opfordrer til, at alle tager ansvar for at give plads til både de personer, som ikke ønsker at synge til Vallys, samt dem som ønsker at gøre det. Vores tribune skal kunne rumme disse uenigheder, uden at det resulterer i splittelse mellem os, skrev Alpha i en udmelding.

Her bliver mødet med Vallys også beskrevet:

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Vallys lukker i om møde med Alpha: Kigger fremad
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Mødet blev indkaldt for at imødegå denne udfordring på en konstruktiv måde og forklare vores holdning direkte til Vallys og de resterende deltagere. Vi fik samtidig mulighed for at tage afstand fra hadske beskeder sendt til Vallys og formulerede sammen med Brøndby IF en fælles udmelding for at trække en streg i sandet overfor dem, der var gået over grænsen.

- Selv om der naturligvis var en vis uenighed rundt om bordet, var der en udbredt forståelse for vores standpunkt. Mødet blev hævet med håndslag om at respektere hinanden, hinandens holdninger, se fremad i fællesskab og forsøge at komme videre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der var derfor også en vis skuffelse blandt os, da enkelte ledende personer i Brøndby IF ikke respekterede dette i kølvandet på kampen i Horsens.

Vallys selv ønsker efter Randers-kampen ikke at forholde sig til mødet med Alpha.

- Det gider jeg ikke at snakke om. Jeg har fokus på at spille fodbold, svarer han kortfattet.

Kæmpe kærlighed på Brøndby Stadion

Vallys blev før kampen mod Randers hyldet med en såkaldt Fenerbahce, da Alpha gav plads i capo-tårnet til en anden fan, der startede råbet.

Det var Vallys rigtig glad for.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg mærkede en kæmpe kærlighed, også da jeg blev skiftet ud. Det var virkelig fedt. Jeg ved ikke, om jeg havde regnet med det, men jeg synes også allerede tidligere, at jeg har mærket stor kærlighed, siger Vallys.

Brøndby-træner Niels Frederiksen håber, at der nu kan blive kigget fremad.

- Nu kan jeg forstå, at der også blev sunget for ham, og det er jeg rigtig glad for. Det er meget velfortjent. Mon ikke vi kan parkere den saga og så kigge fremad alle sammen, siger Niels Frederiksen.

Vallys bidrog både med mål og assist i 2-2-kampen mod Randers.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 9. runde

FT

BIF

2 - 2

RAN

1'
1 0
Ohi Anthony Omoijuanfo
Mål
45'
1 1
Hugo Andersson
Mål
83'
2 1
Nicolai Vallys
Mål
90'
2 2
Björn Kopplin
Mål

48 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce