2022-07-31 14:56:01

Valverde: Griber enhver start som var den min sidste

Fede Valverde elsker livet i Real Madrid, og efter at have båret anførerbindet i klubben, forklarer han, at han griber enhver chance, som var den hans sidste. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fede Valverde nyder tilværelsen hos Real Madrid, hvor han efterhånden har været i nogle sæsoner. 

Han tager dog intet for givet på trods af sin anciennitet og fortæller i et interview, at han griber enhver chance på holdet, som hvis det havde været hans sidste mulighed i klubben. 

- Jeg tager enhver chance, som om at den var min sidste. Hver dag træner jeg hårdt for at fortsætte med at vise, at jeg kan gøre mig gældende her, sagde Valverde ifølge Marca og fortsatte om sin position på højrekanten. 

- Han er ikke den bedste version af Fede (som spiller på højre side, red.), men han er en god Fede. Jeg har tiltro fra træneren og påskønnes af hele holdet. 

Til slut udtalte uruguayaneren sig også om det stolte øjeblik, hvor han havde fået lov til at bære anførerbindet i klubben imod Club America. 

- Det var en drøm. Jeg så det som langt væk og som umuligt for et par år siden. At bære anførerbindet i nogle få minutter fylder mig med stolthed, og det første jeg gjorde bagefter var at fortælle min kone og mine forældre det, da de ikke kunne se kampen. 

24-årige Valverde har været i Real Madrids førsteholdstrup siden 2018 og har opnået 148 kampe. 

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0