2022-09-22 19:05:01

Van Gaal dropper veterankeeper: Ville ikke træne straffe

Tim Krul ønskede ikke at medvirke i en særlig træningsøvelse, der testede seks hollændske målmænd på deres evner til at redde straffespark, og derfor er han ikke i betragtning til landets VM-trup, slår Louis Van Gaal fast.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Norwich Citys målmand Tim Krul kommer ikke med Holland til VM. Det har landstræner Louis Van Gaal slået fast forud for torsdags opgør mod Polen.

Den bestemte hollænder havde udtaget seks målmænd til at gennemgå en videnskabelig test af deres straffesparksteknik på stregen, men det ønskede den 34-årige keeper ikke at deltage i.

Det forklarede Van Gaal på et pressemøde førfor mødet med Polen.

- Tim ringede og sagde, at han ikke kom. Det, synes jeg, er en skam, for jeg ved, at han redder flest straffespark statistisk set.

- Det betyder, at der ikke er nogen fremtid for ham på landsholdet. Det er konsekvensen af hans beslutning.

Louis Van Gaal og Tim Krul har ellers en fælles fortid omkring straffesparkskonkurrencer ved VM.

I 2014 var Van Gaal ligeledes hollandsk landstræner, og dengang pillede trænerkoryfæet Jasper Cillesen af banen kort før slutfløjtet i ordinær spilletid og afløste ham med en 26-årig Tim Krul.

Dengang kastede udskiftningen en 4-3 sejr fra ellevemeterpletten af sig, da Krul reddede to straffespark. Det kommer dog efter alt at dømme ikke til at gentage sig, så længe den 71-årige hollænder er i spidsen for Oranje.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0