Bundesliga -Varela færdig i Frankfurt på grund af tatovering
2017-05-24 14:19:14
Foto: Getty Images

Varela færdig i Frankfurt på grund af tatovering

Frankfurts Guillermo Varela er færdig i klubben, efter han uden klubbens tilladelse har fået lavet en tatovering, som der nu er gået betændelse i.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Frankfurt hentede før denne sæson den uruguayske højreback Guillermo Varela til klubben på en lejeaftale fra Manchester United, og den 24-årige back har i sæsonens løb spillet 10 kampe for klubben.

Varela var med til at spille Frankfurt i pokalfinalen, da han spillede i både kvart- og semifinalen, men lørdagens finale mod Dortmund bliver uden Varela.

Mandag valgte Varela at få lavet en tatovering, selvom han fra klubbens side ikke havde fået tilladelse til det, og nu er der gået betændelse i tatoveringen.

Bestyrelsesmedlem Fredi Bobic forklarer til klubbens hjemmeside, at man ikke kan acceptere spillerens opførsel før så vigtig en kamp, og klubben har derfor valgt at suspendere Varela.

Bobic siger videre, at Frankfurt var begyndt at se på muligheden for at forlænge lejeopholdet med Varela, men at det ikke længere er et tema for klubben, som i stedet givet Varela en 'stor straf' og siger farvel og tak for denne gang.

Varelas kontrakt med Manchester United gælder frem til sommeren 2018.


Foto: Getty Images

20 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0