1. Division -Varm Vejle-profil: Har ikke talt forlængelse
2020-07-12 08:00:01
Foto: Getty Images

Varm Vejle-profil: Har ikke talt forlængelse

Diego Montiel har haft en glimrende sæson for Vejle Boldklub, men midtbaneprofilen har endnu ikke snakket kontraktforlængelse med klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som midtbanespiller vil de fleste formentlig være meget tilfreds med at have leveret ti mål og otte assists i 27 kampe.

Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet for Vejle Boldklubs 25-årige midtbanespiller Diego Montiel.

- Det er gået okay. Første sæson er altid svær, når man kommer til et nyt land og skal tilpasse sig, men det er gået fint for holdet og okay for mig selv, så det er jeg glad for, siger Montiel til bold.dk.

Det er vel gået mere end bare okay for dig?

- Tjaa... Jeg har ti mål og otte assists i 27 ligakampe lige nu, men i Örgryte lavede jeg 13 mål og 15 assists i 28 kampe. Jeg går altid efter at slå min egen rekord, men det har da været en okay sæson for mig, siger Montiel.

Troede folk jokede med mig

Diego Montiel kom til Vejle fra belgisk fodbold i sommer, og svenskeren trives godt i Danmark, selvom sproget har givet en del udfordringer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har været ganske let at tilpasse sig. Jeg har en træner, som tror på mig og gerne vil spille fodbold. I starten var det sværeste sproget, men nu begynder jeg at forstå dansk lidt bedre.

- I starten troede jeg, at folk jokede med mig, når de sagde 'rolig, rolig', siger Diego Montiel med henvisning til, at rolig på svensk betyder sjov.

- Jeg forsøger at snakke svensk, og de andre snakker dansk til mig, men af og til er vi nødt til at skifte til engelsk.

Vil spille på højest mulige niveau

Diego Montiel skrev i første omgang kontrakt til sommeren 2021, men trods svenskeren gode første år i Vejle har parterne ikke været i dialog om en forlængelse.

Montiel kan sagtens forestille sig at fortsætte i Vejle, men han stræber også efter at bevise sig på en højere hylde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har ikke snakket om en forlængelse endnu. Vi skal først spille de sidste kampe, og så må vi se, hvad der sker.

- Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og som det ser ud nu, bliver jeg, men som alle andre vil jeg spille på så højt et niveau som muligt. Vi må se, hvad der sker, men jeg trives rigtig godt, hvor jeg er nu.

- Jeg ved, at der var lidt konkret interesse i vinter, men det fokuserer jeg ikke på. Det står min agent og klubben for, og så fokuserer jeg på at spille fodbold, siger Diego Montiel til bold.dk.


Foto: Getty Images

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0