2022-06-20 16:46:56

Vejle gafler gratis Andreas Bredahl fra FCN

Vejle har mandag præsenteret tilgangen af Andreas Bredahl. Den 19-årige angriber har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2025. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Andreas Bredahls aftale med FC Nordsjælland udløber ved udgangen af denne måned, derfor er han fri til at finde en ny arbejdsgiver. 

Mandag kunne Vejle annoncere, at klubben har hentet angriberen på en fri transfer, han har fået en aftale frem til sommeren 2025. 

- Andreas Bredahl er en ung dansk spiller med et stort potentiale, og han passer godt til vores strategi. Han er en god afslutter, evner at score mål og var inde i en god periode i FC Nordsjælland, inden man ikke kunne blive enige om at fortsætte samarbejdet. 

- Da opstod muligheden for at hente ham til Vejle Boldklub, og jeg er meget tilfreds med, at det er hos os i Vejle, at Andreas skal fortsætte sin lovende udvikling. I Vejle har Andreas nu fået en gylden mulighed for at vise, hvad han kan, og hvis han formår det, er jeg overbevist om, at han bliver et stort aktiv for os, fortæller sportschef Marius Adrian Nicolae. 

Andreas Bredahl fortæller, at han er glad for at være på plads i Nørreskoven. 

- Efter jeg forlod FC Nordsjælland, har jeg haft ferie og en masse tid til at træffe den rigtige beslutning. Da jeg først hørte om muligheden for at komme til Vejle Boldklub, syntes jeg, at det lød som en meget god mulighed for mig, og efter nogle rigtig gode samtaler med Ivan og Marius var jeg ikke i tvivl. 

- VB er en stor klub med mange fans, og den hører til i Superligaen. Jeg er opsat på at gøre mit allerbedste og vise byen og mine nye holdkammerater, at man kan regne med mig. Jeg glæder mig meget til at komme i gang her, fortæller Andreas Bredahl. 

Den 19-årige angriber nåede at spille 12 kampe for FC Nordsjællands førstehold. Til den kommende sæson skal han forsøge at hjælpe Vejle tilbage i 3F Superligaen. 

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0