2022-10-22 14:55:43

Vejle konsoliderede førstepladsen med sejr over Hvidovre

Vejle vandt lørdag eftermiddag 3-1 hjemme mod Hvidovre i NordicBet Ligaen. Med sejren udbygger Vejle forspringet til fire point ned til Hvidovre på andenpladsen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

VB

3 - 1

HIF

25'
0 1
Marcus Lindberg
Mål
61'
1 1
Richard Sukuta-Pasu
Mål
71'
2 1
Dimitrios Emmanouilidis
Mål
86'
3 1
Arbnor Mucolli
Mål

Lørdag eftermiddag skulle der spilles topkamp på Vejle Stadion, da Vejle fik besøg af Hvidovre. 

Opgøret var en direkte duel mellem NordicBet Ligaens nummer et mod nummer to, men Hvidovre kunne med en sejr overtage føringen i rækken. 

De to mandskaber tørnede senest sammen i slutningen af september, dengang blev det til en dramatisk pointdeler med 1-1. 

Indledningen på opgøret i Vejle var da også meget lige. Der var mange hårde dueller, men Hvidovre fik spillet sig bedst ind i kampen. 

Den første store chance faldt efter knap tyve minutter, da Andreas Pyndt fik muligheden fra et frispark på kanten af feltet. Pyndt forsøgte sig med en afslutning, og bolden tog en afretning i muren, men Lucas Hagg Johansson reagerede hurtigt på stregen. 

Efter 26 minutter faldt kampens første scoring. Hvidovre tog et kort hjørnespark, og så fik Marcus Lindberg bolden i det lille felt. Vejle fik to gange blokeret, men i tredje omgang bankede Lindberg bolden i nettet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Vejle konsoliderede førstepladsen med sejr over Hvidovre
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Miiko Albornoz var i tillægstiden tæt på at svare igen, men wingbacken sendte sin afslutning i sidenettet, derfor gik Vejle til pause med stillingen 0-1. 

I anden halvleg kom Vejle meget bedre med. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vejle fik bedre fat i spillet, og hjemmeholdet havde større held til at pille bolden fra Hvidovre. 

Efter en lille time havde Mohamed Fakhri Al-naser en friløber, men han missede en gylden mulighed for at gøre det til 2-0. 

Få minutter senere slog Vejle til i modsatte ende. Albornoz sendte et perfekt indlæg ind i panden på Richard Sukuta-Pasu, og så kunne den tyske angriber pande Vejle på 1-1.

Ti minutter senere brød Dimitrios Emmanouilidis igennem i Hvidovres felt, og han sparkede resolut mod det lange hjørne. Bolden tog indersiden af stolpen og gik i mål til 2-1. 

Fire minutter før tid lukkede og slukkede Vejle, da Arbnor Mucolli tog chancen fra kanten af feltet. Hvidovres Daniel Stenderup rettede bolden af, derfor snød den målmand Filip Djukic og gik i nettet til 3-1.

Hvidovre fik ikke svaret igen, derfor vandt Vejle 3-1. Med sejren udbyggede Vejle føringen i toppen af NordicBet Ligaen. Afstanden ned til Hvidovre er nu fire point. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

VB

3 - 1

HIF

25'
0 1
Marcus Lindberg
Mål
61'
1 1
Richard Sukuta-Pasu
Mål
71'
2 1
Dimitrios Emmanouilidis
Mål
86'
3 1
Arbnor Mucolli
Mål

39 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce