2022-10-04 11:30:02

Vejle slår tilbage mod Hvidovre: Mangel på format

Vejle Boldklub savner format hos Peter Lassen efter topkampen mod Hvidovre. Sportschefen beklager nu, hvis han har fornærmet VB.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 12. runde

FT

FAM

1 - 4

HIF

- Den giver fire dage i spjældet, den der. Det er vold, mener jeg. Dommeren står og kigger på det, så jeg forstår det ikke.

Hvidovre følte sig bortdømt i to afgørende situationer i fredagens topkamp mod Vejle, der endte 1-1. Se episoderne i toppen af artiklen.

Utilfredsheden satte Hvidovre-sportschef Peter Lassen ord på i et interview med bold.dk tirsdag, og nu er det lykkedes bold.dk at få et svar fra Vejle.

I Nørreskoven trækker man på skuldrene og ryster på hovedet over Peter Lassens udtalelser. Vejles kommunikationschef Morten Pelch udtaler:

- I Vejle Boldklub oplevede vi et feststemt stadion, tilskuere med passion og en kamp, der var en topkamp i den næstbedste række værdig. Så bliver det lidt fattigt at komme med den slags bagefter og uden format af Peter Lassen, med mindre han vil rejse en helt generelt kritik af dommerne i ligaen.

- Vi kommenterer ikke på dommeren efter en kamp, men jeg kunne da se, at han stod tættere på og så situationen bedre, end Peter Lassen gjorde helt oppe fra tribunen.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Vejle slår tilbage mod Hvidovre: Mangel på format
Foto: Lars Møller/Larsmøller/Ritzau Scanpix

- Jeg noterer mig, at Peter Lassen fortæller, at Hvidovre "bare" vil behandles korrekt. Så vil jeg til gengæld bevare formatet og undlade at citere, hvad Peter Lassen råbte om klubben, spillerne og trænerbænken, da vi udlignede. 

- Det blev vi både forbløffet over og smilede af. Det er den med at lade ham uden synd kaste den første sten, udtaler Morten Pelch til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Peter Lassen beklager

Hvidovres sportschef understreger onsdag, at han kritiserer dommeren og ikke Vejle, men han beklager samtidig, at det gik over stregen, da VB udlignede til sidst.

- Mine udtalelser var ikke noget angreb på Vejle. Det er dommeren, der laver fejlene, og det er ikke Vejle, jeg retter min vrede mod. Jeg har intet imod Vejle, som er en fantastisk klub, og jeg elsker at komme der, når vi møder dem. Det her er en kritik af dommerens kendelser.

- Der kom noget mundhuggeri, efter Vejle udlignede, og der må jeg da nok indrømme, at jeg sagde nogle ting, jeg nok ikke skulle have sagt. Det vil jeg gerne undskylde for.

- Det var i kampens hede, og jeg var sur og frustreret, og det hele var noget lort. Hvis jeg kom til at sige noget, der krænker Vejle, vil jeg gerne beklage, siger Peter Lassen til bold.dk.

bold.dk forsøger at få en kommentar fra dommer Simon Duerlund Rasmussen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 12. runde

FT

FAM

1 - 4

HIF

25 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce