International -Vejle-stopper rykker til Malta
2017-07-03 21:14:24
Foto: Vejle Boldklub

Vejle-stopper rykker til Malta

Vejle-forsvarsspilleren Lucas Maia forlader 1. divisionsklubben og fortsætter karrieren hos Birkirkara FC fra den bedste maltesiske række.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidste sommer kom Lucas Maia til Vejle, men den brasilianske forsvarsspiller er allerede fortid i klubben. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

24-årige Maia får sin kontrakt, der først udløb i sommeren 2019, ophævet og skifter til den bedste række i Malta, hvor han skal spille for Birkirkara FC.

- Lucas Maia var et fint element i vores defensiv i den første halvdel af sidste sæson, hvor han med stærke præstationer var med til at sikre point til klubben. Men spilletiden blev mindre for Lucas i løbet af foråret, og det var en uholdbar situation for ham, siger direktør Henrik Tønder ifølge klubbens hjemmeside.

- Vi føler os godt dækket ind på de centrale pladser i bagkæden, hvorfor Lucas er kommet i overskud. Han har været et sympatisk bekendtskab gennem de sidste tolv måneder, og vi ønsker ham naturligvis alt det bedste i tiden fremover, ligesom vi takker for indsatsen i VB.

Lucas Maia nåede at spille 27 kampe for Vejle.


Foto: Vejle Boldklub

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce