2022-02-11 10:52:04

Vejle svinger kniven: Fire mand skal væk

Vejle arbejder på at afskibe fire mand, og de er nu alle sendt væk fra førsteholdets træninger, bekræfter sportschef Marius Nicolae.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vejle har et ønske om at slanke sin 3F Superliga-trup, og det betyder nu, at Dominic Vinicius, Manjrekar James, Brandon Pierrick og Aidan Liu alle er sendt væk fra førsteholdets træninger.

Klubben fra Nørreskoven arbejder således på at finde nye klubber til de fire spillere, bekræfter sportschef Marius Nicolae overfor Vejle Amts Folkeblad.

- Vi har hele tiden haft et ønske om at få antallet af spillere i vores trup ned, og nu har vi sagt farvel til fire, siger sportschefen til avisen og fortæller, at de fire spillere skal træne med U19-holdet fremover – lige nu træner de på et andet tidspunkt end førsteholdet, men under ledelse af trænere fra førsteholdets stab.

Nicolae fortæller, at der er interesse for Vinicius, mens James har afvist tilbud. Det kan blive sværere for unge Liu og Pierrick at finde nye klubber, lyder det.

Vejle overvintrer på Superligaens bundplacering og har lige nu syv point op til FC Nordsjælland over stregen. Det lader ikke til, at de fire spillere skal være en del af overlevelseskampen.

Manjrekar James fik 16 kampe i efteråret, Vinicius spillede med en enkelt gang, efter han kom sig fra en længere genoptræning. Pierrick spillede fem kampe, mens Liu ikke fik nogen optrædener.

21 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0