3F Superliga -Vejle tabte med to i test mod tyskere
2018-11-16 16:00:59
Foto: Getty Images

Vejle tabte med to i test mod tyskere

Vejle Boldklub tabte 2-0, da holdet fredag eftermiddag var et smut i Tyskland for at spille træningskamp mod Holstein Kiel. Vladlen Yurchenko brændte straffe for Vejle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vejle Boldklub udnyttede fredag Superliga-pausen til at lægge vejen forbi Tyskland til en træningskamp mod Holestein Kiel, der frister en tilværelse i den næstbedste tyske række, 2. Bundesliga.

Træningskampen gav Adolfo Sormani mulighed for at se en række spillere an i kamp, og den italienske træner havde blandt andet givet spilletid fra start til Vladis Emmerson, Wang Zhenao, Vladlen Yurchenko og Adam Jakobsen.

Det tyske hjemmehold sad tungt på spillet fra kampens start, men de havde svært ved at tilspille sig de helt store chancer mod Vejle-mandskabet.

I stedet var det Melker Hallberg, der efter 25 minutter testede Holstein Kiel-keeperen med et frispark, der dog sad lige i favnen på ham.

Godt ti minutter senere var det så tyskerne, der bragte sig i front. Et indlæg blev slået ind i Vejle-feltet, hvor anfører Hauke Wahl dukkede op og headede hjemmeholdet foran med 1-0.

Minuttet før pausen var Allan Sousa tæt på at bringe vejlenserne tilbage på lige fod efter en frispilning af Vladlen Yurchenko, men brasilianeren blev afvist af den tyske målmand.

I pausen pillede Vejle-holdet Pavol Bajza, Mads Lauritsen, Melker Hallberg og Wang Zhenao ud og gav i stedet plads til Thomas Hagelskjær, Rasmus Lauritsen, Jacob Schoop og Sean Murray.

Det danske mandskab kom bedre ud til anden halvleg og truede flere gange værterne på omstillinger. Efter en times spil fik indskiftede Rasmus Lauritsen en god hovedstødschance efter et frispark fra Sousa, men Kiel-keeperen var igen vaks og reddede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kort efter var Yurchenko tæt på at bringe balance i regnskabet, men ukrainerens forsøg manglede den sidste skarphed og ramte ydersiden af stolpen.

Det straffede hjemmeholdet et kvarter senere, da tyskerne brød igennem i Vejles venstre side, inden Steven Lewerenc kunne sparke bolden i kassen til 2-0.

To minutter før tid fik Superliga-mandskabet chancen for at bringe sig tilbage i opgøret, da holdet blev tildelt et straffespark begået mod Adam Jakobsen. Vladlen Yurchenko fik ansvaret, men sparket var skidt, og hjemmeholdets målmand sørgede for et clean sheet.

Derfor måtte Sormanis mandskab forlade banen med et 2-0-nederlag i bagagen efter en kamp, de i store dele kæmpede for at følge med i.


Foto: Getty Images

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0