1. Division -Vendsyssel skriver med lejesvend fra Randers
2020-05-18 11:08:05
Foto: Randers FC

Vendsyssel skriver med lejesvend fra Randers

1. divisionsklubben Vendsyssel FF har skrevet permanent kontrakt med Tobias Damsgaard, som hidtil har været Randers FC-spiller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vendsyssel FF har siden januar haft Tobias Damsgaard i klubben på en lejeaftale fra Randers FC, og den aftale bliver gjort permanent, når lejeaftalen udløber til sommer.

Den nye aftale betyder, at Tobias Damsgaard kan blive i Vendsyssel frem til sommeren 2023.

Det meddeler begge klubber i pressemeddelelser, og i Vendsyssel FF er sportsdirektør Ole Nielsen rigtig glad for aftalen.

- Tobias har på sine korte tid i klubben vist sig at være en rigtig stærk højre back, og derfor har vi også valgt at konvertere hans lejeaftale til en permanent en af slagsen, siger Ole Nielsen.

- Han er stadig ung og har stort udviklingspotentiale. Vi synes, han har mange kompetencer som højre back; han er yderst pålidelig rent defensiv, har han stor løbekapacitet og er en spiller der kan gå fra felt til felt og slår nogle rigtig gode indlæg, siger Ole Nielsen.

I Randers FC er sportsdirektør Søren Pedersen klar i mælet om Damsgaards muligheder for spilletid i Kronjylland.

- Tobias har brug for en masse spilletid, som vi desværre ikke kan give ham lige nu i Randers FC. Så det er naturligt, at vores veje skilles for nu, men jeg vil ikke afvise et gensyn med ham på et senere tidspunkt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Tobias har været et fantastisk bekendtskab, siden han kom til klubben som U17-spiller. Han er en solid holdspiller og har altid givet sig 100 procent. Vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Søren Pedersen.

Tobias Damsgaard har nået 32 kampe for Randers FC's førstehold.


Foto: Randers FC

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0