2021-09-23 16:13:18

Vendsyssel udpeger Schenk til kaptajn

Vendsyssel har torsdag valgt at gøre den 28-årige hollandske stopper Xandro Schenk til kaptajn. Han bar også anførerbindet i weekenden. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søren Henriksen indstillede i sommer sin karriere, hvilket efterlod anførerbindet uden ejermand i Vendsyssel. 

I sæsonens første syv kampe har Mikkel Wohlgemuth båret det, men i weekendens kamp mod Hvidovre havde hollandske Xandro Schenk overtaget det, og det fortsætter han med. 

- Xandro har kæmpe erfaring og er en spiller der har prøvet mere end de fleste i truppen. Han er en rigtig leder og det med at være anfører og skulle styre sine holdkammerater, ligger helt naturligt til ham.

- Vi havde allerede inden vi hentede Xandro en god ide om, at han skulle være anfører, hvis det lykkedes os at få ham ind. Han er en god fyr og en rigtig god fodboldspiller, så vi er stolte af at kunne præsentere ham som vores nye anfører, forklarer cheftræner Henrik Pedersen.

Schenk kom til klubben denne sommer, og det skal derfor heller ikke ses som et fravalg af Mikkel Wohlgemuth, der fortsætter som viceanfører.

- Mikkel Wohlgemuth fik af vide da vi startede, at han var midlertidig anfører indtil transfervinduet lukkede og vi havde truppen på plads. Han er nu blevet udnævnt som ny viceanfører.

- Dette skal ikke ses som et fravalg af Mikkel, men mere et tilvalg af Xandro. Vi har efterhånden flere ledere på holdet og flere kandidater til anførerbindet, men har simpelthen bare valgt at Xandro er det bedste valg iblandt de muligheder, lyder det fra Vendsyssel-træneren.

Xandro Schenk har indtil videre spillet fem kampe for Vendsyssel. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
0