2022-03-14 20:16:53

Verbic skifter til polske Legia

Den tidligere FCK-profil Benjamin Verbic er blevet præsenteret som ny spiller i polske Legia Warszawa. Den 28-årige slovener har skrevet kontrakt for resten af sæsonen, skriver klubben mandag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra 2015 til 2018 gjorde han livet surt for mangt en Superliga-forsvarsspiller, og nu skal Benjamin Verbic forsøge at drille forsvarsspillerne i Polen.

Det står klart, efter den 28-årige slovener er blevet præsenteret som ny spiller i Legia Warszawa, med hvem Verbic har skrevet kontrakt for resten af sæsonen.

Det skriver klubben mandag.

- Vi startede samtaler om Benjamins skifte til Legia i februar, men vi så ham meget tidligere. På grund af krigen i Ukraine er der naturligvis åbnet sig andre muligheder. Forventningerne er meget specifikke: det er at hjælpe os med at vinde kampe. 

- Vi har stadig ikke en behagelig situation i tabellen, og hvert punkt er værdifuldt for os, også hvad angår indtægter. Dette træk øger også vores chancer i den polske pokalturnering, siger Jacek Zieliński, sportsdirektør for Legia Warszawa til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv er bestemt glad for sin nye arbejdsgiver.

Jeg er meget glad for, at jeg skrev under på kontrakten med Legia Warszawa. Legia er en fantastisk klub med en fantastisk historie, det er den bedste klub i Polen. Jeg håber at hjælpe holdet med at vinde pokalen inden sæsonens udgang og spille det bedste, jeg kan i ligaen, siger Benjamin Verbic. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Benjamin Verbic nåede i sin FCK-tid 99 kampe for Løverne, for hvem han scorede 37 mål og lavede 12 assists.

 

 

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0