1. Division -Viborg-klubikon erstattes af velkendt ansigt
2019-07-15 15:57:17
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Viborg-klubikon erstattes af velkendt ansigt

Viborg ansætter den tidligere landsholdsmålmand Jesper Christiansen som ny målmandstræner for at erstatte klubikonet Stephen Lowe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et klubikon forlader Viborg, mens en gammel landsholdsmålmand overtager hans post.

Det er status i Viborg FF, der mandag meddeler, at klubben har ansat Jesper Christiansen som ny målmandstræner.

Han erstatter klubikonet Stephen Lowe, der har haft rollen som målmandstræner siden 1997, og som nu overgår til en funktion i klubbens scoutingsystem.

Udskiftningen sker, fordi rollen som målmandstræner overgår til en fuldtidsstilling.

- Lige siden, jeg startede i klubben, har det stået højt på prioritetslisten at få opgraderet målmandstrænerrollen til en fuldtidsstilling. Det har vi selvfølgelig talt med Stephen Lowe om, men han har også et godt job ved siden af fodbolden, så det har ikke været muligt at få det til at harmonere, og derfor har vi kigget efter en anden løsning, siger sportschef Jesper Fredberg til klubbens hjemmeside.

- Vi er rigtig tilfredse med at have lavet en aftale med Jesper Christiansen, som vi ser som et stort målmandstrænertalent. Han har tidligere været under Stephen Lowes vinger her i klubben, hvor han dengang var blandt de absolut bedste målmænd i landet, og han har i de seneste år også fået trænererfaring. 

- Med Jesper Christiansen på fuld tid er vi sikre på, at vi får høj kvalitet i træningen, så klubben kan fortsætte den gode tradition med at udvikle dygtige målmænd, som man har gjort i mange år her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jesper Christiansen spillede selv som aktiv i Viborg FF i 2004 til 2005, inden han blev solgt til FC København.

Han har senest været målmandstræner i Fremad Amager.


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0