3F Superliga -Viborg og FCM delte i hektisk derby
2016-08-28 21:58:14
Foto: Getty Images/Jan Christensen

Viborg og FCM delte i hektisk derby

Viborg og FC Midtjylland havde hver deres perioder og rigeligt med chancer, men der var ingen mål i det midtjyske derby.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 7. runde

FT

VFF

0 - 0

FCM

FCM mødte op uden en sejr i sine seneste seks kampe, da de søndag aften var gæster hos rivalerne Viborg, der omvendt seneste tankede selvtillid med 5-1 hos Silkeborg.

Første halvleg var målløs, men begge mandskaber havde et par pæne muligheder for at komme på tavlen. FCM's efter en halv time fra Rilwan Hassan var ganske stor, men afslutningen sad også lige på keeper Peter Friis.

Lidt derefter kom Viborgs største mulighed efter en meget veludført kontra, som endte med at Park Jung-Bin lagde bolden til rette for Jonas Kamper på kanten af feltet, men kantspillerens forsøg gik akkurat forbi Johan Dahlins ramme.

Hektisk affære, men 0-0 efter 45 minutter.

Viborg åbnede anden halvleg fint, og det var tæt på i et par omgange, men tættest på en hurtig scoring kom trods alt Hassan, der efter et par træk huggede kuglen på overliggeren fra kanten af feltet.

Viborg truede på dødbolde og fra distancen ved Kamper, ligesom Serge Deble med et kvarter igen testede Dahlin med en stivtå, men svenskeren holdt gæsterne på 0-0.

FCM smed Rafael van der Vaart ind til hans Superliga-debut med ti minutter igen, og hollænderen kom straks til afslutning, men forsøget kunne Friis Jensen nemt tage sig af.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lidt efter forsøgte hollænderen sig igen, men denne gang fik Kamper blokeret hollænderens forsøg med bolden på vej mod mål.

FCM sluttede bedst af og Van der Vaart satte Filip Novak op til en stor afsluttende chance, men det forblev 0-0 mellem rivalerne. FCM er femmer, og Viborg otter i landskampspausen.


Foto: Getty Images/Jan Christensen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 7. runde

FT

VFF

0 - 0

FCM

39 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce