2022-08-05 19:53:22

Viborg sælger Tobias Bech til tysk fodbold

Viborg FF har fredag aften offentliggjort, at de har solgt Tobias Bech til FC Ingolstadt, som spiller i 3. Liga i Tyskland. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tobias Bech er fortid i Viborg FF. 

Fredag aften har den jyske klub nemlig bekræftet, at den har solgt den 20-årige offensivspiller til FC Ingolstadt i 3. Liga. 

Skiftet kommer efter parterne ikke kunne blive enige om en kontraktforlængelse. 

-Det er med blandede følelser, at vi skal sige farvel til Tobias. Der er ingen tvivl om, at vi har været enormt glade for ham, og det var vores klare førsteprioritet at forsøge at forlænge aftalen. Da det ikke viste sig at være muligt, så handlede det om at hjælpe ham med at få opfyldt drømmen om et skifte til udlandet. Det har været et stort ønske fra Tobias at komme ud, og vi er glade på hans vegne over, at det nu er en realitet.

-Tobias er stadig en ung spiller, men har allerede sat et stort aftryk i Viborg FF, hvor han debuterede som 16-årig og har været igennem en flot udvikling de seneste år. Vi glæder os til at følge ham i tysk fodbold, og når han en dag er klar til det, så vil døren altid være åben i Viborg. Vi ønsker Tobias alt det bedste i fremtiden og håber på, at han får stor succes i Ingolstadt, siger sportschef Jesper Fredberg til klubbens hjemmeside.

Bech nåede at spille 92 kampe og score 18 mål for Viborg. 

I Ingolstadt er han blevet udstyret med en kontrakt, der gælder de næste tre år. 

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0