2021-05-25 22:32:02

Viborg-træner: Vigtigt at slutte godt af

Viborg FF spiller onsdag sidste kamp i sæsonen, når HB Køge kommer på besøg, og cheftræner Lars Friis håber på at oprykkerne kan slutte sæsonen godt af.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Viborg FF er allerede sikret oprykning til 3F Superligaen inden sæsonens sidste spillerunde, der onsdag byder på en kamp mod HB Køge på hjemmebane.

Alligevel håber cheftræner Lars Friis på, at Viborg-mandskabet formår at slutte sæsonen godt af foran hjemmepublikummet.

- Det er en vigtig kamp, fordi vi gerne vil slutte godt af, og fordi vi skal have en kultur, hvor vi stadig kan præstere, selvom vi er ved at være tømt for energi. 

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Viborg-træner: Vigtigt at slutte godt af
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Det kan lyde voldsomt, når jeg som træner bare vil forlange, at vi leverer endnu en stor præstation, for drengene har gjort det fantastisk i hele sæsonen. Men vi vil have en sejr i morgen. Ikke mindst for at betale tilbage til fansene og byen, siger Lars Friis til klubbens hjemmeside og tilføjer om kampen mod HB Køge:

- Vi skal have en bedre start på kampen, end vi har fået i de seneste tre kampe, så vi kan tage styringen fra begyndelsen. Det er vigtigt, at vi tager fat om kampen og dikterer spillet, så det er os, der kan åbne den fest, vi forhåbentlig kan skabe i morgen.

Kampen mellem Viborg og HB Køge spilles onsdag klokken 19.

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce