2021-05-26 21:05:07

Viborg vandt 1. division efter øretæve til HBK

Viborg sikrede sig onsdag aften førstepladsen i 1. division, da de satte HB Køge på plads med hele 4-0. Her scorede Viborg på blandt andet tre straffespark.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 32. runde

FT

VFF

4 - 0

HBK

45'
1 0
Jakob Bonde
Mål på straffe
48'
2 0
Tobias Bech
Mål
57'
3 0
Sebastian Grønning
Mål på straffe
74'
4 0
Sebastian Grønning
Mål på straffe

Onsdag aften skulle vinderen af den danske 1. division findes, da Viborg hjemme på Energi Viborg Arena tog imod HB Køge, som skulle forsøge at afslutte sæsonen med deres første sejr i Oprykningsspillet.

Men HB Køges nedtur fortsatte også onsdag, hvor topscorer Sebastian Grønning igen var i hopla for Viborg.

I starten af første halvleg lagde gæsterne fra Køge dog godt ud, hvor de havde flere fine muligheder. Efter ni minutter sendte Mike Jensen elegant en bold i bagrummet, hvor Jubrill Adedeji tog den med sig.

Her forsøgte han at udplacere Lucas Pedersen inde på stregen, men HB Køge-spilleren havde ikke held med sin afslutning, der røg tæt forbi den ene opstander.

Viborg var dog det bedste mandskab, og efter 21 minutter var Grønning ved at score på et saksespark for tredje gang i denne sæson. Oskar Snorre var dog hurtig inde på målet og afviste Grønnings akrobatiske forsøg.

Men i første halvlegs overtid kunne Snorre ikke længere holde stand, da dommeren tilkendte Viborg et straffespark efter en hånd på bolden i feltet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Viborg vandt 1. division efter øretæve til HBK
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Her var det Jakob Bonde, som fik ansvaret fra pletten og sparkede bolden sikkert i mål til 1-0.

HB Køges planer om at komme tilbage i anden halvleg blev hurtigt spoleret, da Tobias Bech efter tre minutter drev bolden flot frem og smaskede bolden i mål fra distancen. Et godt mål af Bech, som sluttede sæsonen af med manér.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men onsdag aften var Viborg i den grad gode venner med straffesparkspletten, da de faktisk fik endnu et forsøg efter 56 minutter.

Denne gang var det Grønning, der nu fik lov til at forsøge sig, og det var intet problem for topscoreren, som nu havde gjort det til 3-0 efter kun 57 minutter af kampen, men historien om Viborg og pletten var ikke færdig endnu.

De fik nemlig et tredje straffespark med 16 minutter tilbage af opgøret, hvor Snorre igen stod i en direkte duel mod Grønning. 

Denne gang hoppede Snorre til den rigtige side, men han kunne ikke stoppe Grønnings skud, da topscoreren gjorde det til 4-0.

Det endte også med at blive kampens resultat, og dermed vandt Viborg med hele 4-0 over HB Køge efter blandt andet tre straffesparksscoringer.

Viborg har nu vundet den danske 1. division, hvor de endte på førstepladsen med 76 point efter 32 kampe.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 32. runde

FT

VFF

4 - 0

HBK

45'
1 0
Jakob Bonde
Mål på straffe
48'
2 0
Tobias Bech
Mål
57'
3 0
Sebastian Grønning
Mål på straffe
74'
4 0
Sebastian Grønning
Mål på straffe

13 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce