2022-09-26 18:28:01

Victor Kristiansen føler ikke et pres: Alle er klar til at komme til EM

Det danske U21-landshold skal tirsdag på jagt efter en sejr over Kroatien, som kan give dem en plads til EM næste år, og Victor Kristiansen ser positiv på opgøret, hvor han sagtens kan klare presset.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

Tirsdag aften går det løs på Vejle Stadion, når det danske U21-landshold skal ud og jagte en EM-billet i playoff-kampen mod Kroatien.

EM-slutrunden bliver spillet til næste sommer i Rumænien og Georgien, og det bliver altså afgjort i Nørreskoven, om Danmark skal med her.

I det første opgør tabte de danske talenter med 1-2 efter en start, hvor Danmark hurtigt kom bagud. Danskerne spillede sig dog op igen og fik et enkelt mål med sig hjem i bagagen.

Det var Rosenborgs Casper Tengstedt, som gav Danmark håb, og det har givet dem en masse selvtillid, fortæller Victor Kristiansen til bold.dk.

- Tengstedts mål var rigtig vigtigt. Vi løb dog også rundt med fornemmelsen af, at vi sagtens kunne have vundet den kamp. Men det må vi så gøre tirsdag.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -Victor Kristiansen føler ikke et pres: Alle er klar til at komme til EM
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Vi spillede jo egentlig en god kamp sidst, selv om jeg kunne læse mig frem til, at vi havde fået meget kritik. Men på trods af en svær bane og en god modstander, så spillede vi en rigtig fin kamp.

- De første 20 minutter var dog hektiske, hvor de fik et dumt mål, men efterføglende fik vi lagt et tungt tryk på dem, hvor det faktisk er det samme i anden halvleg. Så det skal vi ud og køre videre på i returopgøret, så skal det nok blive godt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Presset fylder ikke hos mig

FC København-backen har tidligere prøvet kræfter med et U21-EM, da han var med i 2021, og derfor vil han også meget gerne afsted igen.

Sådan har alle det dog på landsholdet.

- Det ville betyde enormt meget, hvis vi kom til EM. Jeg satser på, at jeg kan nå tre EM-slutrunder, inden jeg er for gammel til U21-landsholdet. Så det er helt klart et personligt mål for mig, at vi også kommer afsted denne gang.

- Jeg kan også godt mærke, at energien er rigtig god i truppen, så alle er klar til at komme til EM, og det skal vi vise mod Kroatien.

Det er dog en vind eller forsvind-kamp for Danmark, og derfor vil der også være et stort pres på de danske talenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er dog ikke noget, som Kristiansen bruger særlig meget tid på inden opgøret.

- Det fylder ikke noget hos mig. Jeg skal bare ud og tage det som en hver anden kamp. Jeg har jo spillet nogle store kampe efterhånden, og jeg har også prøvet at være i en 'finale', da vi spillede Champions League-kvalifikationen. 

- Jeg er ret postiv omkring det hele, så jeg glæder mig egentlig bare til at komme ud og spille en landskamp på dansk grund, lyder det fra Victor Kristiansen til bold.dk.

Det er tirsdag aften klokken 18:00, at Danmark skal forsøge at vende et 1-2-nederlag til en EM-billet, når Kroatien kommer forbi Nørreskoven.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0