2021-12-31 12:41:27

Vildt: Celtic henter tre japanere på én gang

Den skotske storklub Celtic har fredag præsenteret hele tre nye tilgange, der alle kommer til fra den japanske J-League.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Celtic har fredag gjort noget ganske usædvanligt, da klubben har præsenteret tre nye spillere fra den japanske J-League på en og samme tid.

Således har Celtic sikret sig den 24-årige japanske angriber Daizen Maeda, den 25-årige midtbanespiller Yosuke Ideguchi og forsvareren Reo Hatate, som er 24 år gammel.

- Vi er virkelig glade for at bringe disse gutter til Celtic, og jeg mener, det er spillere, der vil underholde vores fans.

- Jeg er åbenlyst klar over deres evner, og jeg mener, at vi bringer endnu mere kvalitet, personlighed og energi til truppen ved at bringe disse spillere ind, siger Celtic-træner Ange Postecoglou, der håber at have alle tre spillere til rådighed i løbet af de kommende dage.

Ange Postecoglou har selv fortid i japansk fodbold, hvor Celtic hentede ham i sommer efter tre år for Yokohoma F. Marinos.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premiership -Vildt: Celtic henter tre japanere på én gang
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Her havde han blandt andet Daizen Maeda som spiller, og Maeda imponerede som topscorer for Postecoglous hold.

Maeda kommer til Celtic på en lejeaftale, der veksles til en købsaftale fra sommer. Han har skrevet under på en 'langvarig' aftale, mens Hatate og Ideguchi har skrevet under på kontrakter, der løber fire og et halvt år frem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan se Celtics præsentation af de tre spillere herunder.

22 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0