2022-07-12 12:29:01

Vindahl er klar i mælet: Målet er VM i Qatar

Peter Vindahl fortæller til bold.dk, at han har et klart mål dette år, og det er at blive en del af Kasper Hjulmands VM-trup i Qatar. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Træningskampe - 1. runde

FT

WES

0 - 1

ALK

Der er heftig rift om VM-pladserne på det danske landshold. 

En af de positioner, hvor der er mange, der har budt sig til, er pladsen i målet. 

Efter Kasper Schmeichel kæmper flere spillere om de øvrige to pladser. 

En af dem er Peter Vindahl, der har haft en god sæson i hollandske AZ Alkmaar.

Peter Vindahl var udtaget til Kasper Hjulmands seneste landsholdstrup, og han fortæller nu, at ambitionen er at blive udtaget til VM i Qatar. 

- Målet er selvfølgelig VM. Det kan man ikke lade være med at tænke på. Det skal være målet, når jeg lige har været med landsholdet. 

- Jeg ved også godt, at der er mange andre dygtige keepere, der banker på. Rønnow var også skadet sidst, så jeg skal ikke fokusere på alt muligt andet end mig selv. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg skal gøre det godt nok, og jeg skal vise, at jeg er god nok til at komme med, men det er i sidste ende Kasper Hjulmands beslutning, fortæller Peter Vindahl til bold.dk. 

Andre målmænd har også budt sig til på landsholdet, så en plads i truppen er selvfølgelig ikke selvskrevet. 

- Rønnow og Iversen er to ekstremt dygtige keepere. Kommer de til at spille, eller kommer de ikke til at spille, det er spørgsmålet. Det er ikke noget, jeg kan gøre noget ved, men jeg skal bare præstere hernede. Hvis ikke jeg præsterer hernede, så ved jeg godt, at chancerne er meget små. 

- Jeg er stadig ung, ser der er forhåbentlig en del slutrunder at se frem til, men VM i Qatar vil jeg da gerne med til, siger den danske keeper. 

Selvom konkurrencen er stor på landsholdet, så lægger Peter Vindahl ikke skjul på, at han ville blive skuffet, hvis han misser den store VM-oplevelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er ingen tvivl om, at det ville være en kæmpe oplevelse at være med. Selvom man sandsynligvis ikke kommer til at spille, men så handler det om at være klar, hvis der skulle ske noget med nogle andre. 

- Men det ville være en sindssygt god erfaring at prøve at være med til en slutrunde – om man spiller eller ej. Det vil helt sikkert ruste en til fremtiden, så det ville betyde rigtig meget. 

- Hvis jeg føler på det tidspunkt landsholdstruppen bliver udtaget, at jeg har præsteret til, at jeg var bedre end de andre, så ville jeg selvfølgelig blive skuffet. Men hvis jeg ikke har præsteret, så vil jeg være mere skuffet over mig selv, fortæller han til bold.dk. 

Selvom Peter Vindahl har været udtaget to gange til det danske landshold, har han endnu ikke fået debut. 

Træningskampe - 1. runde

FT

WES

0 - 1

ALK

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0