2021-12-12 18:51:05

Vindahl og co. choksejrede mod Ajax ude

Peter Vindahl og AZ Alkmaar slog overraskende Ajax på udebane i Æresdivisionen med 2-1 efter drama til allersidst, hvor Ajax fik underkendt et mål for offside.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 16. runde

FT

AJA

1 - 2

ALK

50'
0 1
Evangelos Pavlidis
Mål
73'
1 1
Sebastien Haller
Mål
83'
1 2
Zakaria Aboukhlal
Mål

Ajax havde to danskere på bænken i form af Victor Jensen og Mohamed Daramy, der dog ikke kom ind, da de søndag bød velkommen til AZ Alkmaar med Peter Vindahl på mål i Æresdivisionen.

Ajax toppede inden opgøret tabellen, men Alkmaar skulle vise sig at udfordre de forsvarende mestre flot – blandt andet med flere Vindahl-redninger.

Alkmaar forsvarede sig godt, og derfor skulle vi også helt hen til anden halvleg, før det første mål faldt – og det til gæsterne fra Alkmaar.

Udeholdet slog kontra og lagde bolden indover, hvor den lidt tilfældigt havnede hos Vangelis Pavlidis i feltet, men hans afslutning var der til gengæld intet tilfældigt over, for han bankede den i nettaget til 1-0.

Gæsterne nåede dermed at lugte sejrens sødme, men et kvarter før tid gik det alligevel galt for Vindahl og co., da Dusan Tadic fandt Sebastian Haller helt fri foran mål, og den farlige franskmand svigtede ikke fra kort afstand.

Artiklen fortsætter efter billedet

Æresdivisionen -Vindahl og co. choksejrede mod Ajax ude
Foto: AZ Alkmaar

Dermed var der lagt op til et tungt pres i det sidste kvarters penge på Alkmaar-målet, men i stedet var det overraskende gæsterne, som igen fangede hjemmeholdet på en kontra og scorede til 2-1.

21-årige Zakaria Aboukhlal nåede frem til bolden inde i Ajax-feltet efter en tværaflevering, og så kunne han score i det næsten tomme Ajax-mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ajax troede, at de havde udlignet i overtiden, da Vindahl så ud til at komme til at tabe en bold, men målet blev efterfølgende alligevel underkendt for offside.

Mere nåede hjemmeholdet ikke, og så kunne Alkmaar tage hjem med en ordentlig skalp i bagagen, hvor de giver PSV muligheden for at gå forbi de forsvarende mestre i tabellen, og selv kommer tættere på toppen.

Alkmaar ligger efter kampen nummer otte i tabellen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 16. runde

FT

AJA

1 - 2

ALK

50'
0 1
Evangelos Pavlidis
Mål
73'
1 1
Sebastien Haller
Mål
83'
1 2
Zakaria Aboukhlal
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0