2022-01-25 14:51:31

Vraget Jeppe Andersen: Cifuentes en ny start

Jeppe Andersen røg ud i kulden under den seneste Hammarby-træner, der blandt andet fratog Andersen anfører-hvervet. Nu glæder danskeren sig til at arbejde med Marti Cifuentes.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

SIR

1 - 3

HAM

Tirsdag havde Marti Cifuentes første arbejdsdag i sin nye klub Hammarby, hvor danske Jeppe Andersen, Bjørn Paulsen og Mads Fenger er en del af truppen.

For førstnævnte dansker har den seneste tid i Hammarby ikke været særligt spændende, da den tidligere træner Milos Milojevic vragede ham som anfører og sendte ham på bænken.

Derfor ser Jeppe Andersen glædeligt på trænerskiftet.

- Det er klart, at det føles rigtig godt. Sidste år endte ikke, som jeg havde troet eller håbet på. Så for mig er det godt med en ny træner, siger han til svenske Fotbolskanalen og tilføjer, at det føles som en ny start med Cifuentes:

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Vraget Jeppe Andersen: Cifuentes en ny start
Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det gør det helt sikkert. Men sådan er det for alle. Sådan er det med en ny træner. Alle får en chance for at vise deres bedste og hvem de er.

Fravalget som anfører og fast spiller i startopstillingen betød i efteråret, at Jeppe Andersen overvejede fremtiden i Hammarby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det fik mig til at overveje fremtiden i klubben. Jeg ved stadig ikke, hvad klubben tænker. Men det eneste jeg kan gøre er at træne godt og vise mig selv frem, og så må vi se, hvad der sker. Så længe jeg spiller i Hammarby, spiller jeg her, og det er jeg glad for.

Jeppe Andersen kom til Hammarby fra Esbjerg fB i sommeren 2017 og er siden noteret for 141 kampe i den svenske klub.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

SIR

1 - 3

HAM

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0