2022-11-30 18:54:37

Vred AC efter skuffelse: Vi må tage de tæsk, vi kommer til at få

Det var en meget skuffet Andreas Christensen, som efter fiaskoen mod Australien fortalte, at landsholdet er klar til at tage imod den store kritik. De burde nemlig være bedre end det, som de har vist ved VM.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

60'
1 0
Matthew Leckie
Mål

En stor dansk skuffelse blev en realitet onsdag aften, da Kasper Hjulmand og co. blev sparket ud af VM-slutrunden efter et nederlag til Australien på 0-1. 

Dermed er VM slut for Danmarks vedkommende allerede efter tre gruppekampe, og det er på trods af, at flere af spillerne selv havde meldt ud, at de godt kunne gå hele vejen.

Men i stedet for en mulig VM-guldfest, så endte det i stedet med en sidsteplads i puljen med blot et enkelt point efter tre kampe, og det er en af de største skuffelser i Andreas Christensens karriere.

- Fodbold går altid op og ned. Vi havde større tanker om os selv, men nu er vi tilbage på jorden. Der er en masse arbejde foran os, men vi er heldigvis et ungt hold, hvor der er en del af os, som stadig har mange slutrunder endnu.

- Der er en masse undren, skuffelse og vrede, så der er nogle ting, som vi skal hjem og kigge på, så vi kan arbejde hårdt for at komme her igen. Der er ikke andet for, fordi vi skal have revanche efter det her.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Vred AC efter skuffelse: Vi må tage de tæsk, vi kommer til at få
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den danske stopper var en af de første danske spillere, som kom ud af omklædningsrummet efter den store nedtur, og her satte han ord på, hvad der er blevet sagt blandt spillerne.

- Vi har snakket om, at det ikke er godt nok. Men det skal ikke knække os, så vi er klar til at tage de tæsk, som kommer fra jer af. Det er fair, fordi vi ved, hvor gode vi kan være. Nu ved vi desværre også, hvad vi kan ramme her. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En af de største skuffelser er, at vi ikke gjorde det bedre, fordi det ved vi, at vi kan. Vi har arbejdet utroligt hårdt for at være her. Nu skal vi hjem efter to uger, så det er svært, lyder det fra Andreas Christensen til bold.dk og resten af den danske presse efter kampen.

Andreas Christensen var faktisk den eneste danske spiller, som formåede at komme på tavlen under VM.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

60'
1 0
Matthew Leckie
Mål

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0