Regionalliga -Wattens-dansker vil vinde det hele
2016-05-11 12:10:09
Foto: Getty Images

Wattens-dansker vil vinde det hele

Midtbanespilleren Niels-Peter Mørck har med Wattens sikret sig et suverænt Meisterschaft i Regionalliga West, og nu sigter danskeren efter både Tirol Cup-sejr og oprykning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det tidligere Esbjerg-talent Niels-Peter Mørck har det seneste halvandet års tid gjort sig i den ambitiøse østrigske klub Wattens, der i sidste sæson akkurat missede oprykning til den næstbedste række trods et pointsnit på 2,3 point per kamp.

I denne sæson har alle sejl været sat for at sikre billetten til Erste Liga, og første delmål er nu nået med et ganske suverænt Meisterschaft i Regionalliga West.

- Vi tabte lidt pusten med to nederlag inden vinterpausen, men her i foråret taler vores resultater for sig selv. Man er nødt til at være lidt imponeret over, hvor suveræne vi egentligt har været, men arbejdet er ikke gjort færdig endnu, siger Mørck til bold.dk.

Selvom Wattens med fire runder igen har vundet Regionalliga West suverænt er de ikke sikre på oprykning. På grund af en rotationsprincip er det således kun vinderen af Regionalliga Ost, der rykker direkte op i denne sæson, mens vinderne af West og Mitte skal ud i to playoff-opgør.

- Vi fejrede selvfølgelig mesterskabet forleden, men alt er sat ind på, at vi skal rykke op, så der venter fire meget intensive uger endnu. Nu gør vi ligaen færdig og så venter de to meget spændende playoff-opgør i starten af juni, som vi skal være helt klar til, siger Mørck.

Allerede mandag kan Wattens dog sikre sig endnu et trofæ, når de spiller Tirol Cup-finale mod FC Kitzbühel.

- Det er et stort mål for klubben at vinde det trofæ, og jeg har det også sådan, at jeg vil vinde det hele, så vi går selvfølgelig hårdt efter at vinde den finale og vise, hvem der bestemmer i Tirol. Vi har slået dem to gange i ligaen i denne sæson, men det er en finale, hvor alt kan ske, så vi går ydmyg til værks, siger Mørck.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Wattens har i ligaen høstet 28 point i de seneste ti kampe - samlet målscore: 36-1.

mikael@bold.dk


Foto: Getty Images

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0