2023-03-22 15:51:01

Weghorst har fået tillid: Jeg har gjort det godt hos United

Wout Weghorst nyder, at han har fået masser af tillid hos Manchester United, hvor han har været en del af klubbens succes. Han mener derfor, at han har gjort det godt på sit lejeophold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden januar har Wout Weghorst været en del af Manchester United på en lejeaftale, hvor han har fået en masse tillid fra manager Erik ten Hag.

I alt er det blevet til 18 kampe for United, hvor Weghorst dog blot har scoret to mål, som er blevet scoret i henholdsvis Carabao Cuppen og Europa League.

Weghorst mener dog stadig, at han har gjort det godt for Manchester United.

- Jeg har spillet mange kampe, og det viser, at de har tillid til mig. Det viser også, at jeg gør et godt stykke arbejde for holdet. Det var det, jeg ønskede, da jeg kom hertil - at bidrage og forsøge at hjælpe klubben med at få succes og vinde trofæer.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Weghorst har fået tillid: Jeg har gjort det godt hos United
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

- Vi har et nu, og så har vi to mere tilbage med Europa League og FA Cuppen, og vi ønsker at komme så højt som muligt i tabellen og helt sikkert top fire til Champions League.

- Så det viser mig bare, at jeg er med til at være en del af det. Og det er en god ting at være en del af vores succes og den anerkendelse, det er en god ting, siger Wout Weghorst ifølge Goal.com.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 30-årige hollænder er på leje hos Manchester United frem til sommer, hvor han efter planen vender retur til Burnley.

13 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce