2022-05-14 17:46:20

Wind startede comeback mod Bayern

Jonas Wind reducerede lørdag eftermiddag til 1-2, da Wolfsburg leverede et comeback mod de tyske mestre og fik 2-2 hjemme mod Bayern München. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bayern München har ikke været godt spillende i de seneste kampe, derfor var det tydeligt, at de ville ud og slutte sæsonen godt af, da de mødte Wolfsburg. 

Danske Jonas Wind startede startede på banen og fik fuld tid i opgøret. 

Bayern München kom planmæssigt foran efter 17 minutter, da Joshua Kimmich sendte et hjørnespark ind i panden på Josip Stanisic, som smukt kunne sende bolden over i det lange hjørne. 

Få minutter senere troede Bayern, at de havde fordoblet føringen, men Jamal Musialas mål blev annulleret for offside. 

2-0-scoringen kom dog senere i løbet af første halvleg, da Robert Lewandowski blev fundet på et indlæg, som målmageren kunne snitte ind i mål. 

Kort før pausen svarede Wolfsburg igen, da Jonas Wind scorede til 1-2.  

Wolfsburg udnyttede en fejl i opspillet, og så fik danskeren et fladt indlæg, som han elegant lagde op til sig selv, og så sparkede han den i nettet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I anden halvleg var Bayern farligst, og de lurede på at bringe sig foran 3-1, men det var hjemmeholdet, som fik noget at juble over. 

Igen faldt målet på et indlæg, hvor Max Kruse kom først på bolden ved bagerste stolpe, og så kunne han glide bolden i mål. 

Der kom ikke flere scoringer i opgøret, og dermed kunne de to mandskaber gå på sommerferie med en pointdeling. 

Du kan se Jonas Winds scoring øverst i artiklen. 

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0