2021-06-06 06:30:02

Wohlgemuth i tvivl om fremtid: Sigter højt

Vendsyssel-midt Mikkel Wohlgemuth har kontraktudløb denne sommer og håber, at nogle interessante klubber kan se fidusen i ham. Han sigter så højt som muligt, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mikkel Wohlgemuth er én af de spillere, der har udløb i Vendsyssel, som akkurat reddede livet i 1. division.

Den 26-årige midtbanemotor ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer, men han er godt tilfreds med, at han var med til at sikre klubben overlevelse.

- Der er ikke nogen afklaring. Mit fokus var at slutte godt af og holde mig skadesfri, og jeg synes, at jeg har haft nogle gode præstationer på det seneste, siger Wohlgemuth til bold.dk.

- Det betyder sindssygt meget for mig, at vi overlevede, for Vendsyssel har en stor plads i mit hjerte, og det sætter mig også i en bedre position.

En forlængelse med Vendsyssel er ikke udelukket for Wohlgemuth, men han er samtidig meget lydhør over for tilbud fra en større klub.

- Jeg har sagt til Vendsyssel, at jeg ikke er afvisende for at blive, men der skal selvfølgelig også noget godt på bordet.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Wohlgemuth i tvivl om fremtid: Sigter højt
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg håber, der kommer nogle interessante klubber, som kan se, hvad jeg har at byde på.

- Det vigtigste for mig er, at jeg får en stor rolle på holdet, og det skal helst også afspejle sig i kontrakten. Vi må se, hvem der byder sig til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvilken hylde sigter du efter?

- Det er jo et lotteri, men jeg føler, at jeg har bevist mig på det her niveau. Jeg vil gerne spille så højt som muligt, og hvad det så er, må vi se.

- Jeg føler jo selv, at jeg havde et fint niveau i Superligaen, men jeg var ude i halvandet år, så vi må se, hvad der sker.

- Men jeg sigter efter en klub så højt som muligt, og jeg føler mig også klar til det skridt, siger Wohlgemuth.

Mikkel Wohlgemuth startede karrieren i FC Københavns ungdomsafdeling, hvor han også nåede tre førsteholdskampe. Siden rykkede han til HB Køge og spillede 105 kampe, inden turen gik til Vendsyssel. 

I den forgangne sæson nåede han 20 kampe, hvor det blev til to mål og fem oplæg.

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce