2022-04-23 23:18:43

Xavi: De Jong bliver her hvis det er op til mig

Xavi svarer på et pressemøde på rygterne, der sender Frenkie de Jong til Manchester United, at hvis det var op til ham, så blev hollænderen i klubben i mange år endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter Erik ten Hag er blevet officiel som ny manager i Manchester United fra sommer af, er en masse rygter begyndt at florere om, hvem han kunne finde på at bringe til klubben.

En af dem er hans tidligere spiller i Ajax Frenkie de Jong, som for nuværende slår sine folder i Barcelona, men står det til Barca-træner Xavi, kommer det ikke på tale.

- Han er en virkelig vigtig spiller for mig, for klubben og for holdet. På grund af hans kvalitet og omstændighederne, burde han markere en æra i klubben, sagde Xavi på pressemødet ifølge Football Espana og fortsatte om hollænderen.

- Han har været på et rigtig godt niveau, siden jeg kom til, og han skal fortsætte med at lave mål og assists og være en protagonist.

- Han kan blive en af de bedste midtbanespillere i verden. Hvis det var op til mig, fortsatte han her i mange år endnu, sluttede Xavi.

24-årige De Jong har udløb med Barca i 2026, så skulle han blive solgt, vil han nok ikke være helt billig.

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0