U19 Ligaen -YL: FCM sænket af Barca til sidst
2016-02-23 15:52:38
Foto: Getty Images

YL: FCM sænket af Barca til sidst

FC Midtjyllands U19-drenge kom foran mod Barcelona i Youth League, men efter en slutspurt vandt storklubben 3-1, og FCM er dermed ude.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Midtjyllands U19-hold skulle her til eftermiddag forsøge at spille sig videre til kvartfinalerne i Youth League. Modstanderen var dog Barcelona, og opgaven så derfor på papiret svært ud.

Første halvleg var en hårdt spillet omgang med mange hårde nærkampe og gule kort til følge. Barcelona havde optræk til et par gode muligheder, men i stedet kom midtjyderne i front ti minutter før pausen.

Et indlæg blev smidt ind i feltet fra højre af Mads Døhr Thychosen, og tæt under mål kom Barcelonas Eric Montes til at sparke bolden i eget net.

Herefter kom FCM frem til et par glimrende muligheder, blandt andet gik Rasmus Nissens forsøg snert forbi mål.

Stillingen var derfor 1-0 til FCM ved pausen, men kort inde i anden halvleg udlignede Barcelona.

Montes smækkede et indlæg i feltet, og her fik Alexander Munksgaard ikke ordentligt clearet. Dermed kunne Theo Chendri sparkede den i kassen til 1-1.

Med en time spillet fik Mikkel Duelund en fin mulighed, da et frispark blev sendt over bagkæden, men bolden løb fra ham og ud over baglinjen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med et kvarter igen blev midtjydernes Andreas Murbeck udvist for at gribe fat i Mujica omkring halsregionen efter en luftduel.

Barcelona fik kort før tid udvist den uheldige selvmålshelt Montes for sit andet gule kort, men i de sidste minutter af kampen tog Barcelona sejren alligevel.

Seungwoo Lee g Alena sørgede med et mål hver for en 3-1-sejr til Barcelona. Ved det andet mål så FCM skidt ud defensivt, og endestationen i Youth League blev altså her for FCM's unge drenge.


Foto: Getty Images

27 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0