2022-07-31 07:00:02

Yussuf P. udelukker skifte hjem til DK: Ikke i mine tanker

Yussuf Poulsen har slet ikke et skifte hjem til Danmark i sine overvejelser. Til bold.dk fortæller han, at det ikke er sikkert, om han nogensinde kommer til at spille i Danmark igen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Yussuf Poulsen skal ikke tilbage til Danmark. 

Den danske landsholdsspiller har spillet i RB Leipzig siden 2013, men trangen til at komme hjem til Danmark er ikke til stede på nuværende tidspunkt. 

- Jeg ved ikke, om jeg nogensinde kommer til at spille fodbold i Danmark igen. Jeg vil spille på så højt niveau som muligt i så lang tid som muligt, men jeg vil heller ikke spille i så lang tid i min karriere, at jeg ikke kan lave noget bagefter. 

- Så jeg kommer ikke til at spille til, at jeg er 40 – medmindre kroppen siger noget andet. 

- Jeg ved slet ikke, om jeg kommer tilbage for at spille fodbold i Danmark overhovedet. Det er i hvert fald ikke noget, jeg skal lige nu.

- Det er slet ikke i mine tanker lige nu. Jeg er 28, og det er der, jeg burde være i min prime, så det er ikke noget, jeg overhovedet tænker over lige nu, fortæller Yussuf Poulsen til bold.dk. 

De mange år i RB Leipzig har gjort Yussuf Poulsen til et kæmpe navn i klubben, og han er den spiller, der har spillet flest kampe for klubben i historien. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor kunne Yussuf Poulsen også sagtens se sig selv afslutte karrieren i RB Leipzig. 

- Jeg har ikke noget stort ønske om at skulle prøve noget, eller noget jeg skal have prøvet, inden min karriere er slut. 

- Jeg vil gerne spille på så højt niveau som muligt så længe som overhovedet muligt. Der hvor muligheder er for at gøre det, det er der, jeg kommer til at spille. 

- Det er selvfølgelig fedt at kunne blive i en klub så lang tid. Jeg tror de fleste ville ønske, de kunne blive i en klub ligeså lang tid. Det er også derfor, man ser at spillere der er født i Paris, som gerne vil til PSG, og spillere der er født i München, gerne vil til Bayern. 

- For mig er det her et sted, hvor jeg har været i snart et årti, så derfor er det ønsketænkning, at man kan spille så mange år i samme klub.

Yussuf Poulsen står noteret for 328 kampe for RB Leipzig, og han har stadig to år tilbage af sin kontrakt i den østtyske klub. 

bold.dk er inviteret til SuperCup i Leipzig af DFL 

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0