2022-11-08 06:30:02

Yussuf Poulsen stadig i spil til VM: Han betyder sindssygt meget

Yussuf Poulsen skal ikke opgivet håbet om en VM-slutrunde endnu, da landstræner Kasper Hjulmand holder en dør åben for ham, hvis han er skadesfri, når de sætter sig ind i flyet mod Qatar.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 14. runde

FT

RBL

3 - 1

FRE

Yussuf Poulsen står noteret for 68 landskampe for Danmark.

Og selv om han ikke var blandt de 21 udvalgte spillere til den danske VM-trup, har han stadig muligheden for at udbygge den statistik, da han er i spil til at snuppe en af de sidste fem pladser.

Landstræner Kasper Hjulmand vil dog først og fremmest være sikker på, at RB Leipzig-danskeren ikke sætter sig skadet ind i flyet.

- Yussuf betyder ekstremt meget for os, så ikke nok med at jeg har været glad for ham, jeg er stadig glad for ham.

- Han har kæmpet rigtig flot tilbage, efter han har været ude i 12 uger og arbejdet stenhårdt for at bygge benene op igen. Han har fået lidt spilletid, hvor han så har siddet ude i to uger. Nu kom han så ind i weekenden, hvor han spillede et par minutter. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Yussuf Poulsen stadig i spil til VM: Han betyder sindssygt meget
Foto: Filip Singer/EPA/Ritzau Scanpix

- Vi vil være sikre på, at han er der, hvor han skal være, fordi han betyder sindssygt meget for det her hold. Så vi vil være sikre på, at vi ikke sætter os ind i flyet med nogen, som er skadet. 

- Vi mangler lidt sikkerhed, og derfor vil jeg gerne lige se den her uge an. Så det er en af årsagerne, da vi vil sikre, at Yussuf er, hvor han skal være, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Landstræneren udtalte desuden, at der er en række spillere, som skal holde sig klar, da de kan nå at blive udtaget, og det kan faktisk være hele vejen frem til den 21. november.

Hjulmand har nemlig muligheden for at få en ny spiller ind i truppen frem til 24 timer før den første kamp.

- Ja, der er nogle spillere, som helt frem til 24 timer før kampen mod Tunesien har muligheden, så de skal holde sig klar og i spil. Så ja, det vil være sådan, at det vil være en reel mulighed helt frem til den første kamp ved VM.

Det er den 22. november, at Danmark sparker VM i gang mod Tunesien. Desuden er de også i gruppe med Australien og Frankrig.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 14. runde

FT

RBL

3 - 1

FRE

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0