2022-02-12 16:55:19

Zaccagni skød Lazio tættere på Juve i Serie A

Mattia Zaccagni var i hopla for Lazio lørdag, da han scorede to gange i 3-0-sejren over Bologna, og dermed er hovedstadsklubben nu blot tre point efter Juventus på fjerdepladsen i Serie A.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 25. runde

FT

LAZ

3 - 0

BOL

13'
1 0
Ciro Immobile
Mål på straffe
53'
2 0
Mattia Zaccagni
Mål
63'
3 0
Mattia Zaccagni
Mål

Lazio havde lørdag brug for en sejr, hvis de ville holde fast i håbet om de eftertragtede Champions League-placeringer, da de hjemme i Rom tog imod Bologna.

Inden opgøret havde Lazio seks point op til Juventus på fjerdepladsen, og det kunne altså blive til tre, hvis Maurizio Sarris tropper formåede at få fuld udbytte lørdag.

De fik da også en drømmestart, da de fik tilkendt et straffespark efter blot 13 minutter af kampen. Her var det Ciro Immobile, som bankede bolden ind langs jorden, og så stod der 1-0.

Efterfølgende havde Immobile muligheden for at komme på tavlen igen, da han efter 25 minutter kom fri i feltet, men denne gang svigtede skarpheden hos italieneren.

Han tabte nemlig den direkte duel med Bologna-keeper Lukasz Skorupski, som formåede at snuppe bolden fra Immobile i en en-mod-en-situation.

Zaccagni-show i hovedstaden

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Zaccagni skød Lazio tættere på Juve i Serie A
Foto: Filippo Monteforte/AFP/Ritzau Scanpix

Lazio sad dog på kampen, og efter pausen fik de endelig noget at juble over igen, da Mattia Zaccagni nu også ville lege med.

Her blev midtbanespilleren sendt i dybden af Luis Alberto, og så kunne Zaccagni sende bolden ind i målet efter en tunnel på en fremadstormende Skorupski.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Zaccagni var dog slet ikke færdig endnu, og blot ti minutter senere var Lazio-spilleren på spil igen efter et fremragende angreb.

Her fik hjemmeholdet splittet Bolognas defensiv ad med hurtige afleveringer, hvor bolden så endte ude på højrekanten hos Manuel Lazzari, som smaskede den ind i feltet.

Herinde kom Zaccagni så løbende og kunne uden problemer prikke bolden i mål til en Lazio-føring på 3-0.

Det endte også med at blive kampens sidste scoring, og dermed er Maurizio Sarris mandskab nu kun tre point efter Juventus på fjerdepladsen i Serie A efter sejren på 3-0 over Bologna.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 25. runde

FT

LAZ

3 - 0

BOL

13'
1 0
Ciro Immobile
Mål på straffe
53'
2 0
Mattia Zaccagni
Mål
63'
3 0
Mattia Zaccagni
Mål

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0