Spanien -Zaragoza foreslår: 23 hold i La Liga næste år
2020-08-05 08:05:02
Foto: Getty Images

Zaragoza foreslår: 23 hold i La Liga næste år

Real Zaragoza får ikke forlænget lejeaftalen med topscorer Luis Suarez, og derfor ønsker klubben at udvide La Liga til 23 hold i næste sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den spanske Segunda Division er ét stort rod i øjeblikket, og nu melder Real Zaragoza sig på banen med et forslag.

Klubben, der endte som nummer tre og dermed skal spille playoff, foreslår, at La Liga i næste sæson udvides til 23 hold, således at top seks i Segunda Division rykker op til de 17 hold, der overlevede i den forgangne sæson.

Zaragoza ønsker at slutte sæsonen, da man ikke mener, det er fair, at Watford ikke vil forlænge lejeaftalen med topscorer Luis Suarez, som dermed er færdig i Zaragoza før de vigtige kampe.

- Det skaber sportslig skade på Real Zaragoza, der er umulig at reparere på banen, eftersom én af klubbens bedste spillere og topscorer Luis Suarez ikke kan være med i kampene, skriver klubben.

Zaragoza foreslår som alternativ, at holdet rykker op baseret på slutstillingen i tabellen, hvor klubben blev nummer tre.

Zaragoza skal enten møde Elche eller Fuenlabrada i playoff.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidstnævnte har endnu ikke fået afviklet sin kamp mod Deportivo La Coruna og kan stadig nå sjettepladsen. Den omdiskuterede kamp spilles fredag aften.


Foto: Getty Images

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0