2022-08-15 17:53:34

Zeca er klar til CL-brag: Må se hvordan kroppen har det

FC København-anfører Zeca melder sig klar til tirsdagens Champions League-kvalifikationsopgør mod Trabzonspor, hvor han håber på, at kroppen kan klare det.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - første finale

FT

FCK

2 - 1

TRA

Tirsdag aften går det løs i Parken, når FC København skal op imod de tyrkiske mestre fra Trabzonspor i Champions League-kvalifikationen.

Mandag havde de danske mestre inviteret til pressemøde, hvor anfører Zeca også var med, og han fortalte til bold.dk og resten af den fremmødte presse, at han er klar til kamp.

Det må så vise sig, om det bliver til 90 minutter for kaptajnen, som for nylig vendte tilbage fra en lang skadespause.

- Ja, jeg er klar til at spille de minutter, som træneren og holdet har brug for, at jeg spiller. Jeg har ikke spillet 90 minutter endnu, men jeg har trænet med og er blevet indskiftet i de seneste to kampe.

- Men jeg tænker ikke rigtig over, om jeg kan klare 90 minutter, men kun om at jeg kan holde så lang tid, så jeg kan hjælpe holdet så meget som muligt enten fra start eller bænken, og så må vi se, om hvordan kroppen har det.

Til pressemødet var cheftræner Jess Thorup også til stede, men han var ikke meget for at fortælle, om man vil kunne se Zeca i tirsdagens duel.

Artiklen fortsætter efter billedet

Champions League -Zeca er klar til CL-brag: Må se hvordan kroppen har det
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Jeg kommer ikke til at røbe holdet. Men Zeca har været en del af dagligdagen og holdet de sidste par kampe, så er det helt naturligt at have ham med mig på et pressemøde før så vigtig en kamp, fordi han er jo anfører.

33-årige Zeca kom på banen mod Brøndby IF og senest Randers FC, så det er i alt blevet til 38 minutter i denne sæson for FCK-anføreren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - første finale

FT

FCK

2 - 1

TRA

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce