2022-04-26 22:46:00

Zinckernagel blev matchvinder med spøjst mål

Philip Zinckernagel blev matchvinder for Nottingham Forest, som slog topholdet fra Fulham med 1-0. Danskeren kom på tavlen efter en stor defensiv fejl, som I kan se øverst i artiklen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var også Championship på menuen tirsdag aften, hvor Fulham hjemme på Craven Cottage tog imod Nottingham Forest.

Her var der dansk islæt med fra start, da Philip Zinckernagel startede inde på midtbanen for gæsterne fra Forest, og han skulle hurtigt markere sig i den engelske hovedstad.

Efter kun 15 minutter var danskeren nemlig på pletten, da han gjorde det til 1-0, men det kan han takke Fulham-defensiven for.

Zinckernagel jagtede nemlig en bold, som nåede ind i feltet, hvor keeper Marek Rodak og Tim Ream blot skulle holde danskeren fra fadet. 

De to Fulham-spillere gik dog fuldstændig forkert af hinanden, og så kunne Zinckernagel stjæle bolden og prikke den i kassen.

Det var danskerens sjette scoring i denne Championship-sæson for Nottingham Forest.

Selv om værterne fra Fulham pressede på i en hektisk jagt på en udligning, kom der ikke flere mål i opgøret, og dermed blev Philip Zinckernagel matchvinder med sin scoring.

Nottingham Forest er derfor blot tre point efter andenpladsen i Championship, som giver en direkte oprykning til Premier League.

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0