2022-03-24 21:20:42

Ziyech: Alle ved at jeg helst vil spille til højre

Hakim Ziyech fortæller i et interview på Chelseas hjemmeside, at alle er klar over, at han selv foretrækker at spille i højre side på de offensive positioner i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 31. runde

FT

CHE

1 - 4

BRE

Da den tidligere Ajax-spiller Hakim Ziyech kom til Chelsea sidste sommer, var der mange, der forventede sig store ting af den kreative marokkaner, og selvom de store ting ikke er decideret udeblevet, så har de ladet vente lidt på sig.

I den seneste tid har det imidlertid lignet, at Ziyech har fundet sig til rette på Chelsea-mandskabet, hvor han, efter at Chelsea har eksperimenteret med en bagkæde med fire i stedet for fem, har lignet en fast starter på højrekanten.

Selv fortæller Ziyech også, at han er godt tilfreds med, hvordan tingene går, og så lægger han ikke skjul på, at han foretrækker sin position for tiden på højrekanten.

- Jeg bliver bedre hver uge, og jeg synes, at jeg er på rette vej nu, og jeg prøver at fortsætte på denne måde, indledte Ziyech i et interview med Chelsea selv og fortsatte om sin position på højrekanten.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Ziyech: Alle ved at jeg helst vil spille til højre
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

- Alle ved, at jeg synes, at jeg er bedst, når jeg kan komme ind fra siden. Når vi spiller med fire forsvarsspillere står jeg ofte til højre.

Chelsea har ofte spillet med fem mand i bagkæden, og det indrømmer Ziyech, at han har måttet vende sig til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, at jeg havde lidt flere problemer end andre spillere, fordi jeg var ikke vant til at spille med fem mand i bagkæde. Jeg havde brug for tid til at tilvænne og forbedre mig, men jeg synes, at tingene går langt bedre i den rolle nu, end de gjorde i starten.

Ziyech spillede i fjor 39 kampe for London-klubben på tværs af alle turneringer, hvor det blev til seks mål og fire oplæg, mens det i denne sæson indtil videre er blevet til 32 kampe med otte mål og fem oplæg til følge.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 31. runde

FT

CHE

1 - 4

BRE

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0