2021-03-25 07:29:35

Zlatan: Friends burde omdøbes til mit navn

Zlatan Ibrahimovic ser frem til at kunne få landholdscomeback på Friends Arena, men han forstår ikke helt, hvorfor stadion ikke er blevet omdøbt til noget med Zlatan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når Sverige torsdag aften spiller VM-kvalifikationskamp mod Georgien, er der mulighed for et historisk comeback.

Efter fem års fravær er 39-årige Zlatan Ibrahimovic nemlig tilbage på det svenske landshold, og AC Milan-angriberen har tilsyneladende samme selvtillid som altid, når han sætter ord på at være tilbage på nationalstadionet Friends Arena.

- Det var længe siden, at jeg var her. Jeg har kun positive minder herfra. Det eneste er, at de ikke har omdøbt arenaen til mit navn, hvilket de burde have gjort. Nu skal jeg presse endnu mere på og få mit navn hængt op her et sted, siger Zlatan Ibrahimovic med et smil til Fotbollskanalen.

Svenskeren fortæller desuden, at han ikke vil brokke sig, hvis han skulle blive henvist til bænken.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Zlatan: Friends burde omdøbes til mit navn
Foto: Jonathan Nackstrand/AFP/Ritzau Scanpix

- Det er intet problem. Jeg er her for at hjælpe. Jeg er bare glad for at være her, og at jeg må komme tilbage efter fem år. At være her som 39-årig... jeg er stolt. 

- Jeg kræver intet, og jeg vil intet. Jeg vil bare hjælpe til. Jeg vil bidrage med det, jeg kan, og så længe jeg kan det, vil jeg være med, siger Ibrahimovic.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er kampstart mellem Sverige og Georgien klokken 20.45 torsdag aften.

24 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0