2022-10-23 15:56:22

FC Fredericia og Hobro måtte nøjes i bundkamp

NordicBet Liga-bundkampen mellem FC Fredericia og Hobro endte uden en vinder, da to gode målmandspræstationer var medvirkende til, at det blev 0-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

FCF

0 - 0

HOB

FC Fredericia kæmper for at komme væk fra bunden af NordicBet Ligaen, og derfor ville en sejr søndag lune godt.

Her mødte de et af de andre bundhold i form af Hobro IK, og der var kun to point mellem de to mandskaber inden 13. spillerunde, hvor værterne var placeret på 11. pladsen.

Det var et tæt opgør på Monjasa Park, hvor værterne dog var tættest på at bringe sig i front i kampens indledning, da Mathias Kristensen blev spillet fri på kanten af feltet.

Han misbrugte dog den store chance, da FCF-midtbanespilleren bankede bolden langt over mål.

Nede i den anden ende var Hobro så tæt på at snuppe føringen, da Laurs Skjellerup efter 17 minutter drev bolden frem og sendte et flot forsøg afsted fra distancen.

Men Valdemar Birksø var klar inde i målet og fik sendt bolden ud til et hjørnespark efter en flot redning.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -FC Fredericia og Hobro måtte nøjes i bundkamp
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Skjellerup var en farlig herre, da han efter 27 minutter igen var tæt på en scoring. Her formåede han at komme fri i feltet tæt på målet, og da han skulle til at affyre højreskøjten, kom der en FC Fredericia-spiller i vejen i sidste øjeblik.

Kort tid før pausen burde Frederik Carstensen dog have bragt værterne i front, da han fik en kæmpe chance tæt på mål. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her havde han helt frit mål fra en spids vinkel, hvor han blot skulle sende bolden over stregen, men Carstensen fik ikke ordentlig ramt på den med venstrebenet, og derfor brændte han den store chance.

I anden halvleg havde FC Fredericia flere fine muligheder, men Adrian Kappenberger var klar nede i Hobro-målet. Det kom blandt andet til udtryk efter en stor forsvarsfejl.

Her kom Adam Jakobsen ned mod målet, men Kappenberger kom godt ud og fik gjort vinklen spids, så bolden i stedet røg ud til et hjørnespark.

I slutfasen af opgøret var Hobro dog tæt at få gang i måltavlen, da Victor Bak Jensen modtog bolden tæt på mål. Han fik da også sendt et hårdt skud afsted, men Birksø diskede op med en stor redning.

Det lå dog mest til FC Fredericia i slutningen af kampen, men Kappenberger havde en af sine bedre kampe med flere store redninger, og derfor kunne Hobro rejse hjem med et enkelt point i bagagen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

FCF

0 - 0

HOB

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce