2023-03-10 10:15:01

FC Helsingør-chef ser intet problem: Brugt flere timer end Agger og co.

Det er to uerfarne trænere, som står i spidsen for FC Helsingør i form af Daniel K. Pedersen og Markus Uglebjerg. Det er dog ikke et problem, siger Pedersen, som sammenligner dem med HB Køge.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 21. runde

FT

FAM

0 - 1

FCH

FC Helsingør er fortsat på jagt efter en permanent cheftræner efter afskeden med Morten Eskesen, og derfor er det 35-årige Daniel K. Pedersen, som står med ansvaret på nuværende tidspunkt.

Det er en uerfaren herre på seniorniveau, da Pedersen kun har været cheftræner på ungdomsniveau tidligere.

Hvis man ser nærmere på resten af staben, er der heller ikke meget seniorerfaring at spore hos Pedersens assistenttræner, Markus Uglebjerg, som blot er 23 år og er kommet fra en rolle som U14-træner i OB.

Men er den manglende erfaring et problem for FC Helsingør i denne tid?

Det mener Pedersen ikke, da han vælger at sammenligne sig selv med Daniel Agger og Lars Jacobsen i HB Køge.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -FC Helsingør-chef ser intet problem: Brugt flere timer end Agger og co.
Foto: FC Helsingør

- Jeg synes, at vores opgave har samme størrelse som nogle af de andre i NordicBet Ligaen. Hvis du sammenligner os med andre trænerteams, kan du jo bare se ned sydpå hos HB Køge.

- Her har vi et trænerteam, som ikke har vanvittig mange års trænererfaring på bagen. Her har Markus og jeg dog i stedet brugt langt flere timer ude på træningsbanen som træner og ungdomstræner. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De har til gengæld noget spillererfaring og menneskelig erfaring i form af deres spillerfortid. Så klubberne har altid samme størrelse opgave, men det er bare et spørgsmål om, hvordan man anskuer den, siger Daniel K. Pedersen til bold.dk.

Vikar er klar på permanent FC Helsingør-job
Daniel K. Pedersen har indtil videre stået i spidsen for FC Helsingør i tre kampe, hvor det er blevet til to nederlag og en enkelt sejr.

Planen er på nuværende tidspunkt, at Pedersen har ansvaret i resten af grundspillet, og han ser intet problem i, at han stadig ses som en midlertidig løsning.

- Du kan jo godt kalde mig permanent cheftræner, indtil der er en anden. Det er også det, som vi har sagt til spillerne. Jeg har stafetten, indtil grundspillet er slut og muligvis også efter.

- Så må vi se på, hvordan det bliver. Så i vores hverdag er jeg cheftræner, men det kan jo være, at den hverdag ender med at ændre sig. Så det er ikke så stor en udfordring i hverdagen.

Kunne du godt se dig selv om en permanent løsning?

Artiklen fortsætter efter annoncen

 - Ja, det kunne jeg godt. Det kunne godt være en løsning med en længere kontrakt. Jeg synes dog, at det vigtigste er, at vi som klub finder den rigtige løsning.

- Jeg tager gerne rollen i så lang tid, som de vil have mig til det. Jeg accepterer dog også, hvis de lige pludselig finder en, som er mere rigtig til det, siger Daniel K. Pedersen til bold.dk.

FC Helsingørs næste opgave i NordicBet Ligaen er lørdag, hvor de skal en tur til Sundby Idrætspark for at møde Fremad Amager.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 21. runde

FT

FAM

0 - 1

FCH

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce