2022-06-16 12:15:34

FCN med farvel til Rothmann: Vil ikke stå imod

FC Nordsjælland har sagt farvel til Joachim Rothmann, som i stedet fortsætter karrieren hos HB Køge. Det glæder de sig over i Farum-klubben, siger sportsdirektør Mikkel Hemmersam.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCN

3 - 0

HBK

Joachim Rothmann har torsdag fået sin fremtid på plads, da han har skrevet under på en treårig kontrakt med HB Køge, og dermed siger han farvel til FC Nordsjælland.

I Farum-klubben glæder de sig dog over aftalen på vegne af Rothmann, da angriberen har haft en god periode på det seneste i NordicBet Liga-klubben, hvor han har været udlejet til.

- Joachim havde et rigtig godt lejeophold i HB Køge i sidste sæson, hvor han har fået en masse spilletid. Derfor var både Joachim og HB Køge interesseret i, at lejeaftalen blev vekslet til en permanent aftale – og det ville vi ikke stå imod.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -FCN med farvel til Rothmann: Vil ikke stå imod
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Joachim har haft 10 rigtig flotte år i FCN. Igennem hele ungdomstiden var han en af de fremtrædende spillere i sin årgang og har scoret en masse mål.

- Vi glæder os til at følge Joachim i HB Køge og ønsker ham alt det bedste for fremtiden, lyder det fra sportsdirektør Mikkel Hemmersam til klubbens hjemmeside.

21-årige Joachim Rothmann nåede 35 kampe for FC Nordsjælland med et mål og en assist til følge.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCN

3 - 0

HBK

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0