2022-10-06 10:00:03

Fremad A. vil tage hævn: Kæmpe gave at møde HIF

Fremad Amager-sportschef Jacob 'Gaxe' Gregersen siger, at holdet har noget at bevise, og han kalder det en kæmpe gave, at holdet skal møde Hvidovre i Sundby Idrætspark. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 31. runde

FT

FAM

4 - 3

NFC

33'
0 1
Ahmed Hassan
Mål
43'
0 2
Christian Friedrich
Selvmål
55'
1 2
Christoffer Palm
Mål
66'
2 2
Henrik Meister
Mål
70'
3 2
Lucas Ravn-Haren
Mål
74'
3 3
Emeka Nnamani
Mål
80'
4 3
Markus Bay
Mål

Fremad Amager har ikke haft en nem sæsonstart i NordicBet Ligaen, da Amager-klubben lige nu indtager niendepladsen. 

Fredag venter der et opgør mod Hvidovre i Sundby Idrætspark, der har fået en flot sæsonstart og indtager en øjeblikkelig andenplads. 

De to mandskaber har duelleret mod hinanden tidligere i denne sæson, og her vandt Hvidovre med hele 5-1 i Hvidovre. 

Fremad Amager-sportschef Jacob 'Gaxe' Gregersen siger til klubbens hjemmeside, at Fremad Amager satser på at tage revanche i opgøret. Det første opgør mellem de to mandskaber husker sportschefen med dårlige minder. 

- Jeg skal se mere af det gode, som vi har vist i kampene. Hvidovre-kampen var næsten en skamplet på vores indsats og indstilling, og vi blev straffet voldsomt af et godt organiseret Hvidovre-hold, som spillede fint og har gjort det fint. Det er en kæmpe gave at have dem hjemme på fredag i Sundby Idrætspark. Det er et tophold, og der kommer forhåbentlig mange og støtter os og ser kampen. Vi tabte 1-5 til Hvidovre og blev skilt ad. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Fremad A. vil tage hævn: Kæmpe gave at møde HIF
Foto: fremadamagerelite.dk

- Som spiller ville jeg tænke, og det gør jeg også som leder, at der eddermame skal knokles i den her uge, så jeg er maksimalt klar fredag til at få taget hævn og få vist hele Amager, og dem der holder med Fremad Amager og fodbold-Danmark, at det var en fejl. Det ser jeg som en gave, så hele ugen skal bruges på den kamp og forberedelse, siger Jacob 'Gaxe' Gregersen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Det er en rigtig god indgang til de næste 11 kampe, som er sindssygt vigtige i forhold til det, som vi gerne vil. Der gælder det om at få en god start. Vi vidste godt, at starten på efteråret blev hård med SønderjyskE ude og Vejle hjemme, men det kan vi ikke bruge til noget. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Omvendt er det fedt at have Hvidovre hjemme. Det er et fedt hold, der spiller god fodbold og gerne vil frem på banen. De står rigtig godt til os, og der kommer forhåbentlig mange mennesker. Det er kun en gave. Det burde ikke være overhovedet et tema at motivere nogle (spillere, red.) til sådan en kamp.

Fredag klokken 18.30 blev opgøret mellem de to hold fløjtet i gang i Sundby Idrætspark.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 31. runde

FT

FAM

4 - 3

NFC

33'
0 1
Ahmed Hassan
Mål
43'
0 2
Christian Friedrich
Selvmål
55'
1 2
Christoffer Palm
Mål
66'
2 2
Henrik Meister
Mål
70'
3 2
Lucas Ravn-Haren
Mål
74'
3 3
Emeka Nnamani
Mål
80'
4 3
Markus Bay
Mål

8 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce