2023-01-30 22:07:56

Fremad Amager henter ny 6'er til klubben

Fremad Amager har mandag aften præsenteret tilgangen af Christian 'TK' Køhler, som ny mand til 6'er-positionen i klubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

- 1. runde

FAW

AKR

3 - 0

VST

Fremad Amager har forstærket sig kort forinden udgangen på transfervinduet med Christian 'TK' Køhler, der er tiltænkt en rolle som 6'er på holdets midtbane. 

Den 26-årige dansker, der senest spillede fodbold i Island hos IA Akranes, var allerede på tale i Amager-klubben for et år siden, og nu er man så lykkedes med at få en aftale i stand. 

Det er Køhler selv rigtig godt tilfreds med. 

- Nu har jeg jo spillet i Sundby Idrætspark før, og det er ikke kun underholdende fodbold, der kan noget – der er en perfekt tackling også i høj kurs, siger Køhler til klubbens hjemmeside ovenpå skiftet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Fremad Amager henter ny 6'er til klubben
Foto: Fremad Amager

- Det er fantastisk at have en aftale på plads med Fremad Amager efter en rigtig god dialog om, hvor vi kan hjælpe hinanden. Jeg har brug for en klub og et bagland generelt, som har en klar plan med min rolle, og hvad der kræves fra min side. 

- Jeg er klar til at give mig 110 procent i alt, jeg foretager mig i holdets tjeneste. Det spilkoncept og den intensitet i den daglige træning, der er en del af Fremad Amager, er helt sikkert en stor del af årsagen til, at jeg har indgået en aftale. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den del af opstarten jeg allerede har deltaget i, har vi løftet os, og jeg er sikker på, at vi går en spændende forårssæson i møde. Jeg glæder mig til første kamp på min nye hjemmebane med fansene i ryggen, det bliver fantastisk. 

Køhler har tidligere i karrieren været forbi blandt andre FC Nordsjælland, FC Helsingør og Valur. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

- 1. runde

FAW

AKR

3 - 0

VST

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0